Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών στην Κοζάνη – Δείτε αναλυτικά



astinomia_tshirt

Σύλληψη ημεδαπού στην Κοζάνη για καταδικαστικές αποφάσεις και για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών

Χθες (09.04.2016) το απόγευμα στην Κοζάνη, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Κοζάνης συνέλαβαν έναν 64χρονο ημεδαπό για καταδικαστικές αποφάσεις.

Συγκεκριμένα, ο 64χρονος συνελήφθη διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δυο (2) καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κοζάνης και του Δ΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης.

Ακολούθως, από τη συνεχιζόμενη έρευνα που πραγματοποιήθηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 64χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στoν κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σύλληψη 38χρονου ημεδαπού στην Κοζάνη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών

Προχθές (08.04.2016) το απόγευμα στην Κοζάνη, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης συνέλαβαν έναν 38χρονο ημεδαπό για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, πραγματοποιήθηκε έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του 38χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

ακατέργαστη κάνναβη βάρους -14,8- γραμμαρίων,
κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα) βάρους -7,8- γραμμαρίων,
40 σπόροι κάνναβης,
μία ζυγαριά ακριβείας και
ένας πλαστικός τρίφτης κάνναβης με υπολείμματα κάνναβης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στoν κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.