Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ημερίδα για τις εξαγωγές στο Βελβεντό – Δείτε το βίντεο



arsthsrytghy

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα ΄΄Εξαγωγές – Πιστοποιήσεις – Χρηματοδοτικά Εργαλεία΄΄ πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 6 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο Βελβεντό. Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος και την εταιρία Πιστοποιήσεων ISTOS στο πλαίσιο της ενημέρωσης επιχειρήσεων και συνεταιρισμών.

«Παράγω & Εξάγω, η σημασία του κλάδου των τροφίμων-ποτών στην εθνική και τοπική οικονομία» ήταν το θέμα που ανέπτυξε ο κ. Θωμάς Βασσάρας μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος ο οποίος και κατάγεται από το Βελβεντό, στα «Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας και Τεχνικοί Έλεγχοι – μια προσέγγιση για τις επιχειρήσεις της Δυτικής Μακεδονίας» αναφέρθηκε ο κ. Γεώργιος Μυλωνάκης  Διευθύνων Σύμβουλος της SWISS APPROVAL TECHNISCHE BEWERTUNG S.A ενώ ο κ.  Περικλής Αλειφέρης Οικονομολόγος – Σύμβουλος Επιχειρήσεων ανέπτυξε το θέμα «Χρηματοδοτήσεις στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις».

Στα ιδιαίτερα πλεονεκτήματα της ευρύτερης περιοχής του δήμου αναφέρθηκε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Δημήτρης Κουκάλης υπογραμμίζοντας τις ευκαιρίες και τις προοπτικές που παρουσιάζονται καθώς και το μοντέλο των δύο συνεταιρισμών του Βελβεντού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.