Αντιπολεμική – αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση αλληλεγγύης στους πρόσφυγες στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης

kozani_zografia

Στηρίζουμε και χαιρετίζουμε τα καλέσματα σε αντιιμπεριαλιστικές – αντιπολεμικές πορείες και διαδηλώσεις σε Αθήνα στα γραφεία της FRONTEX, στη βάση της Σούδας στα Χανιά της Κρήτης, στη Θεσσαλονίκη στο 3ο σώμα στρατού με πορεία προς το χώρο διαμονής προσφύγων στο Λιμάνι και σε όλες τις άλλες πόλεις της Ελλάδας όπου καλούνται διαδηλώσεις.

Με αφορμή τις πρωτοβουλίες των συντονισμών φορέων για τους πρόσφυγες σε όλη την Ελλάδα, καλούμε σε αντιπολεμική, αντιϊμπεριαλιστική, αντινατοϊκή διαδήλωση αλληλεγγύης στους πρόσφυγες την Κυριακή 10/4 στις 12 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης.

Να διαδηλώσουμε την αντίθεση μας

στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, στους πολέμους και τους βομβαρδισμούς,

στην ανάθεση στο ΝΑΤΟ της «φύλαξης» των συνόρων, που με πρόσχημα τους πρόσφυγες, μεταφέρει την πολεμική ένταση στο Αιγαίο, την ώρα που γενικεύεται η πολεμική σύγκρουση στη Συρία και η πολεμική ανάμιξη της Τουρκίας και αποτελεί εξαιρετικά επικίνδυνη εξέλιξη για το λαό μας, για όλους τους λαούς και την ειρήνη στην περιοχή

στις αποφάσεις της Ε.Ε. για επαναπροωθήσεις, εγκλεισμό, απελάσεις, στρατόπεδα-φυλακές των προσφύγων και τη συμφωνία με την Τουρκία, για Ευρώπη φρούριο

Να απαιτήσουμε

Να σταματήσουν οι πόλεμοι

Να κλείσει τώρα η βάση της Σούδας και να φύγει το ΝΑΤΟ από την περιοχή.

Καμιά συμμετοχή, στήριξη, βοήθεια στους νατοϊκούς σχεδιασμούς.

Προστασία των προσφύγων, άσυλο σε όλους, να ανοίξουν τα σύνορα, ελευθερία, Δικαιώματα, στέγη, σίτιση για όλους.

Να ακυρωθεί ο νέος νόμος της κυβέρνησης ενάντια στους πρόσφυγες.

Κοζάνη 7/4/2016

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.