Επίσκεψη αντιπροσωπείας του Συντονιστικού Οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης στο Δημαρχείο Κοζάνης

siriza_logo

Τη Δευτέρα 28 Μαρτίου στο Δημαρχείο Κοζάνης πραγματοποιήθηκε συνάντηση του δημάρχου Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη και του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Δεσποτίδη Κων/νου με αντιπροσωπεία του Συντονιστικού Οργάνου ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης απαρτιζόμενη από τον συντονιστή της Οργάνωσης Μελών Κοζάνης Γκούμα Λάκη και τα μέλη Βατάλη Σωκράτη, Σισμανίδη Χάρη και Δεληγιάννη Μιχαήλ.

Βασικό θέμα της συνάντησης ήταν η ανάγκη δημιουργίας ενός συντονιστικού οργάνου για το προσφυγικό στην πόλη της Κοζάνης, το οποίο θα είναι υπεύθυνο για την οργάνωση, την ουσιαστική γνώση και κάλυψη αναγκών που προκύπτουν καθημερινά και το οποίο θα είναι επιφορτισμένο με την συνεργασία με αντίστοιχα συντονιστικά άλλων πόλεων για την κατά το δυνατόν αρτιότερη αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων.

Τέλος, συμφώνησαν να συνεχίσουν την ως τώρα καλή συνεργασία τους για το συγκεκριμένο θέμα και για κάθε ανάλογο ζήτημα που θα προκύψει στο μέλλον.

Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.