Να μεταφερθεί από την Έδεσσα στην Κοζάνη το Μελισσοκομικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας

melisokomos_875597

«Παράνομη» χαρακτηρίζει  ο Γραμματέας του Μελισσοκομικού Συλλόγου της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Αδάμ Τσιμόπουλος, την λειτουργία για 15 περίπου χρόνια, του Μελισσοκομικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας στην Έδεσσα, δηλαδή σε περιοχή που δεν βρίσκεται στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

«Το μελισσοκομικό κέντρο εξυπηρετεί 1500 μελισσοκόμους της Δυτικής Μακεδονίας και τώρα από την Έδεσσα το μεταφέρουν στην Νάουσα, κάτι που είναι απαράδεκτο και ζητάμε πλέον να αλλάξει και να γίνουν ενέργειες ώστε να λειτουργεί στην Δυτική Μακεδονία και συγκεκριμένα στον Οργανισμό Γεωργικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Απασχόλησης «Δήμητρα» που βρίσκεται  στην Λευκόβρυση Κοζάνης», τόνισε σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ Κοζάνης, ο κ. Τσιμόπουλος.

Για την μεταφορά του Μελισσοκομικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη, έχει σταλεί σχετικό αίτημα και επιστολή του Μελισσοκομικού Συλλόγου  Κοζάνης στο Υπουργείο και γίνονται προωθητικές ενέργειες από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη. Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθεί και έκτακτη συνέλευση του Μελισσοκομικού Συλλόγου Π.Ε  Κοζάνης, την Κυριακή 3 Απριλίου , στις 10 το πρωί, στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης, με καλεσμένο και τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ-Σύνταξη: Αντώνης Μαυρίδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.