Επιτυχημένη η συναυλία αλληλεγγύης από μαθητές του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας



mousiko-sxoleio-siatistas-logo1

Μαθήματα αλληλεγγύης, ανθρωπιάς και αλτρουισμού έδωσαν οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας στη συναυλία αλληλεγγύης που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016 και ώρα 19.30 στο Κουκουλίδειο Πνευματικό  Κέντρο Σιάτιστας. Τα μαθητικά συγκροτήματα του σχολείου ερμήνευσαν τραγούδια από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο  και συγκίνησαν το κοινό με το πάθος και το μεράκι  τους. Παράλληλα συγκεντρώθηκαν είδη πρώτης ανάγκης και χρήματα για τους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στην Λευκόβρυση.

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας, σχολείο υπερασπιστής των παιδιών για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στέκεται στο πλευρό των ανθρώπων που έχουν ανάγκη και μέσα από τις σελίδες του πενταγράμμου λέει το δικό του όχι στην ανθρώπινη εκμετάλλευση, στην μοντέρνα δουλεία, στον πόλεμο και στο κλείσιμο των συνόρων.

Η συλλογή τροφίμων, ρούχων και ειδών καθαριότητας και πρώτης ανάγκης θα συνεχιστεί μέχρι την Δευτέρα 4 Απριλίου 2016  στους χώρους του σχολείου. Ευχαριστούμε θερμά τα σχολεία του Τσοτυλίου τα οποία ήδη ανταποκρίθηκαν με μία αξιόλογη ποσότητα τροφίμων και ειδών καθαριότητας.

Ας ελπίσουμε να ακολουθήσουν το παράδειγμα του σχολείου μας και άλλα σχολεία. Σε μία εποχή βαρβαρότητας και πολυδιάστατης κρίσης , οι νέοι άνθρωποι ευαισθητοποιούνται και κρατούν ψηλά την ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο.

Την εκδήλωση στήριξαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος Γιάννης Γρηγοριάδης και το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Κοζάνης, ο πρόεδρος της Σχολικής  Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ. Βοΐου Χρήστος Δόρδας και πλήθος κόσμου. Την εκδήλωση χαιρέτισε η Πανελληνία Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων των Μουσικών Σχολείων.

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας συγχαίρει τα μαθητικά μουσικά συγκροτήματα του σχολείου για την εξαιρετική πρωτοβουλία τους  και  ευχαριστεί θερμά τη ΔΗΚΕΒΟ  και το Δήμο Βοΐου για την στήριξη και την παραχώρηση της αίθουσας.

Από το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.