Αντιπροσωπεία του Συνεταιρισμού Κροκοπαραγωγών Κοζάνης στην Ιταλία για μια «ιστορική συμφωνία» – Δείτε φωτογραφίες



4arthsrthtrsw

Συνεργασία του Κρόκου Κοζάνης και του Πανεπιστημίου Γαστρονομικών Επιστημών του Pollenzo (Ιταλίας)

Ο Κρόκος Κοζάνης στην αποστολή του  να συνεχίσει στον  υψηλό  δρόμο προς την Αριστεία και την προετοιμασία των μελλοντικών γενεών, έγινε  μέρος των μελών της ομάδας Υποστηρικτών  του Πανεπιστημίου των Γαστρονομικών  Επιστημών.

Η υπογραφή της ιστορικής συμφωνίας έγινε την  Δευτέρα 7 Μαρτίου, κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Προέδρου των Κροκοπαραγωγών Κοζάνης, Νίκος Πατσιούρα  και τις κα Julia Wheen  υπεύθυνης Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου, στο πλαίσιο του συνεδρίου της Identitàà Golose στο Μιλανο .

Μία πολύ σημαντική “συνθήκη φιλίας” όπου ο Κρόκος Κοζάνης, θα στηρίξει ενεργά την Πανεπιστημιακή ζωή και τη διαρκή έρευνα, δημιουργώντας στρατηγικές  νέων σεναρίων αεροφόρους παραγωγής και κατανάλωσης των τροφίμων σε εθνικό και Διεθνές επίπεδο.

Η συνεργασία αυτή μεταφράζεται σε προσοδοφόρες δραστηριότητες για τον Κρόκο Κοζάνης, μεταξύ των οποίων:

– Η διενέργεια συγκριτικού και ποιοτικού ελέγχου του Κρόκου Κοζάνης, από το Εργαστήριο Ανάλυσης Sensory του Πανεπιστημίου και δημιουργία εργοληπτικού προφίλ του προϊόντος.
– Εκπαιδευτικά ταξίδια των φοιτητών του Πανεπιστημίου στην Ελλάδα και ειδικότερα στην περιοχή της Κοζάνης, για τη γνωριμία με τον Συνεταιρισμό και την ευαισθητοποίηση στο χώρο παραγωγής και καλλιέργεια του Κρόκου Κοζάνης.
– Ακαδημαϊκή Τραπεζαρία: Η χρήση του Κρόκου Κοζάνης, στις συνταγές των πιο διακεκριμένων σεφ της Ιταλίας με σεβασμό για τα ποιοτικά προϊόντα, στο κυλικείο του Πανεπιστημίου Γαστρονομικών Επιστημών του Pollenzo.

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το KOZANILIFE.GR από την Έκθεση του Μιλάνου, με τον κ.Πατσιούρα και τον κ.Μανώλα, κατά την επίσκεψή τους για την υπογραφή της ένταξης του Κρόκου Κοζάνης, στον κλειστό όμιλο των φίλων του Πανεπιστημίου Γαστρονομικών Επιστημών του Pollenzo:

1brsghwrthhtrw

2earggretarte

4arthsrthtrsw

5qrewhthrstwsrty

6iydtduioih

7luytfykdtjry

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.