Επίσκεψη του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Θέμη Μουμουλίδη στον Πεντάλοφο Βοίου και στο Καρούτειο Γυμνάσιο Λύκειο



moumoulidis_omilia

Τον Πεντάλοφο Βοίου επισκέφτηκε το Σάββατο 26 Μαρτίου ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Θέμης Μουμουλίδης.

Συναντήθηκε με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας κ. Κώστα Χονδροκώστα και συζήτησαν την πρόταση του τοπικού συμβουλίου για φιλοξενία 40 μαθητών – προσφύγων ,  στο «Καρούτειο» διαπολιτισμικό Γυμνάσιο- Λύκειο Πενταλόφου. Στη συνέχεια επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της Μαθητικής Εστίας Πενταλόφου. Διαπιστώθηκε πως οι εγκαταστάσεις βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και βεβαιώθηκε πως υπάρχει η δυνατότητα φιλοξενίας και άλλων μαθητών , αφού ο σημερινός αριθμός μαθητών υπολείπεται κατά πολύ των δυνατοτήτων[κλινών] της Εστίας.

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν προβλήματα και προτάσεις για την ανάπτυξη της ιστορικής κοινότητας Πενταλόφου . Ο Θέμης Μουμουλίδης, επανέλαβε την πάγια θέση του περί ανάγκης θεαματικής αναβάθμισης του ρόλου των τοπικών συμβουλίων με εκχώρηση συγκεκριμένων αρμοδιοτήτων που θα συμβάλλουν στην βιοσιμότητα αλλά και ανάπτυξη των τοπικών κοινοτήτων.Παράλληλα αποτελεί και στοιχείο άμεσης δημοκρατικής λειτουργίας των κοινοτήτων.  Παρών στη συνάντηση ήταν και ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ  κ. Παναγιώτης Μανιος. Συμφωνήθηκε η συζήτηση να συνεχιστεί το αμέσως επόμενο διάστημα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμη Μουμουλίδη
Βουλευτή Π.Ε.Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.