Συλλήψεις για κλοπή και ναρκωτικά στην Πτολεμαΐδα – Δείτε αναλυτικά



xeiropedes

Σύλληψη δυο ημεδαπών στην Πτολεμαΐδα για κλοπή

Προχθές το απόγευμα στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πτολεμαΐδας, συνελήφθησαν δυο ημεδαποί (41 και 39χρονών) για κλοπή.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την έρευνα, οι προαναφερόμενοι προχθές (26-03-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Πτολεμαΐδα, εισήλθαν εντός καταστήματος 42χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν 5 κινητά τηλέφωνα, μια φωτογραφική μηχανή και χρηματικό ποσό σε κέρματα. Επίσης προσπάθησαν να εισέλθουν και σε δεύτερο κατάστημα ιδιοκτησίας 39χρονης ημεδαπής χωρίς να τα καταφέρουν προκαλώντας μόνο φθορές. Σε νομότυπη κατ’οίκον έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν στην οικία του 39χρονου τα κλοπιμαία αντικείμενα και μέρος του χρηματικού ποσού.

Τα αντικείμενα και το χρηματικό ποσό κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σύλληψη 30χρονου ημεδαπού στην  Πτολεμαΐδα για κατοχή ναρκωτικών

Προχθές το απόγευμα στην Πτολεμαΐδα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας συνέλαβαν 30χρονο ημεδαπό για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του δυο συσκευασίες (μια χάρτινη και μια σύριγγα) με μικροποσότητες ηρωίνης.

Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν και ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.