Διανομή προϊόντων (πορτοκάλια, μήλα, λάχανα) στους ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ

perifereia_koz

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και η αρμόδια Αντιπεριφέρεια Υγείας – Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής ανακοινώνει, ότι την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016 θα πραγματοποιηθεί διανομή προϊόντων (πορτοκάλια, μήλα, λάχανα) στους ωφελούμενους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του ΤΕΒΑ.

Δικαιούχοι είναι αποκλειστικά οι ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ.

Για την παραλαβή είναι απαραίτητη η επίδειξη της αίτησης και της Αστυνομικής τους ταυτότητας.

Η διανομή των προϊόντων και των αγαθών θα γίνει μέσω των Κοινωνικών Συμπράξεων που έχουν συσταθεί για τις ανάγκες του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους, την Ιερά Μητρόπολη Σερβίων και Κοζάνης και τους Δήμους Κοζάνης, Εορδαίας, Σερβίων –Βελβεντού, Βοίου.

Διανομή προϊόντων (πορτοκάλια, μήλα, λάχανα) από το Δήμο Σερβίων-Βελβεντού

Η Περιφερειακή Ενότητα  Κοζάνης  συνεχίζει την προσπάθεια στήριξης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων της περιοχής μας.

Την Τετάρτη 30 Μαρτίου και την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016, από τις ώρες 9:00π.μ. έως 13:00μ.μ, ο Δήμος  Σερβίων-Βελβεντού θα προβεί σε δωρεάν διανομή πορτοκάλια, μήλα, λάχανα για τους δικαιούχους του προγράμματος “ Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Η διανομή θα γίνει στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου στην αίθουσα Πολυτέκνων απέναντι από την Εκκλησία Αγίας Κυριακής στα Σέρβια.

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος ΤΕΒΑ θα πρέπει να έχουν μαζί τους το δελτίο της αστυνομικής ταυτότητας τους ή το έντυπο εγκεκριμένης αίτησης για το ΤΕΒΑ.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος αδυνατεί να προσέλθει ο ίδιος στο σημείο διανομής των προϊόντων, μπορεί να τα παραλάβει άλλο πρόσωπο εφόσον έχει εξουσιοδότηση με βεβαίωση του γνησίου υπογραφής.

Η διαδικασία εκτελείται από την «Κοινωνική Σύμπραξη της Π. Ε. Κοζάνης» που έχει συσταθεί για τις ανάγκες του ΤΕΒΑ, ενώ η  παραλαβή και διανομή των προϊόντων  θα γίνει από το Δήμο Σερβίων – Βελβεντού ως εταίρος της  «Κοινωνικής Σύμπραξης».

Πληροφορίες : Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας
Τηλέφωνο: 2464350108 – 6941669121

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.