Βίντεο: Αποσυναρμολογήθηκαν οι κερκίδες στο Στρατιωτικό Γήπεδο Κοζάνης! Έξαλλοι οι πρόεδροι των ομάδων



12873400_10209636085923291_1469811436_o

Αποσυναρμολογήθηκαν, σήμερα το πρωί, οι μεταλλικές κερκίδες στο Στρατιωτικό Γήπεδο Κοζάνης, έπειτα από το ατύχημα με την πτώση φίλαθλου, που προκλήθηκε όταν αποκολλήθηκε σίδερο και τα όσα ακολούθησαν, με τις ανακοινώσεις του ΟΑΠΝ Κοζάνης και των Δ.Σ. της ΑΕΚ και του Μακεδονικού.

Αντικρίζοντας τη σημερινή εικόνα, οι πρόεδροι των δύο ομάδων, που ουδέποτε ενημερώθηκαν για το τι επρόκειτο να συμβεί, κατήγγειλαν πως η συγκεκριμένη αντίδραση του ΟΑΠΝ, δικαιώνει την πρόβλεψη που επισήμαιναν και στον επίλογο της κοινής ανακοίνωσής τους, ότι η απάντηση, από πλευράς του Οργανισμού, θα ήταν η απαγόρευση της χρήσης της λυόμενης εξέδρας, με τη λογική του: «Δεν μπορώ να γιατρέψω κεφάλι, κόψω κεφάλι».

Είναι έξαλλοι με τη συγκεκριμένη στάση και συμπεριφορά του ΟΑΠΝ και συγκεκριμένα της προέδρου,  την οποία και καλούν να παραιτηθεί, αν εμμείνει στην επιλογή της και δεν επισκευάσει τις κερκίδες, μέχρι την Δευτέρα, που είναι προγραμματισμένο το τοπικό ντέρμπι, μεταξύ ΑΕΚ και Μακεδονικού.

Από τις Ματιές στα Σπορ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.