Κλειστό το Μετρό της Κοζάνης λόγω απειλής τρομοκρατικού χτυπήματος! Φωτογραφία που κυκλοφορεί στο facebook

srfhthjyyjtythrsthrshtrgsgtgretgre

Η συγκεκριμένη φωτογραφία -αγνώστου δημιουργού- κυκλοφορεί πολύ στο facebook. Αναφέρει πως το αγαπημένο όλων Μετρό της Κοζάνης θα είναι κλειστό λόγω απειλής τρομοκρατικού χτυπήματος, στο πνεύμα πάντα των τελευταίων ημερών…

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

6 σχόλια στο άρθρο “Κλειστό το Μετρό της Κοζάνης λόγω απειλής τρομοκρατικού χτυπήματος! Φωτογραφία που κυκλοφορεί στο facebook

 1. Κυριάκος Παπαδόπουλος

  - Edit

  Απαντήστε

  Κλειστό το “Sourdo-Μετρώ” ΚΟΖΑΝΗΣ λόγω απειλής τρομοκρατικής επίθεσης!
  Σύμφωνα με τις Σιουρδικές Αρχές οι δράστες κατασκεύασαν βόμβες Κιχιού και Τσίπουρου και ήταν έτοιμοι να τις αμολήσουν στους σταθμούς: Γιτιά, Σ’κούρκα, Παύλου Μελά και Κρεβατάκια. Οι δύο κεντρικές διαδρομές: Σ’κούρκα > Μαμάτσειο > Κρεβατάκια και ΤΕΙ > Αριστοτέλους > Αεροδρόμιο διακόπτονται επ’ αορίστου λόγω καθαρισμού των συρμών από τα τυριά και τα βούτηρα.

  Επίσης οι Σιούρδ Airlines διακόπτει προσωρινά το πτητικό της πρόγραμμα!

  Βάση του πορίσματος της Ε.Ο.Κ. (Ειδικών Ομάδα Κιχιωτεχνουργών), εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ενώ τα περισσότερα Κιχιά ήταν φτιαγμένα με τοπική φέτα υψηλής ποιότητας (ΠΟΠ & ROCK) μερικά βρέθηκαν να περιέχουν εισαγόμενο τυρί τύπου Καλαθάκι Λήνου!

  Κατόπιν τούτου οι αρχές αποφάσισαν το κλείσιμο όλων των τελωνείων της χώρας στα οποία πραγματοποιούνται εξονυχιστικοί έλεγχοι ενώ το τελωνείο του Μεταξά θα παραμείνει κλειστό επ’ αόριστον!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.