Ανακοίνωση του ΟΑΠΝ του Δήμου Κοζάνης για το ατύχημα στο στρατιωτικό γήπεδο Κοζάνης



aaaluitguitltlutkyrukr

Μετά το ατυχές γεγονός που έλαβε χώρα την Κυριακή 20 Μαρτίου στο στρατιωτικό γήπεδο Κοζάνης, κατά την διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα, ο Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού & Νεολαίας Δήμου Κοζάνης διευκρινίζει τα εξής:

Οι κερκίδες που βρίσκονται στο στρατιωτικό γήπεδο συντηρούνται κάθε καλοκαίρι όταν σταματάνε οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των δύο ομάδων που το χρησιμοποιούν. Η συντήρηση αφορά οξυγονοκολλήσεις στα σίδερα των κερκίδων, όπου χρειάζεται και έλεγχος – αντικατάσταση στους συνδέσμους.

Δυστυχώς οι εν λόγω κερκίδες λόγω παλαιότητας (ενώ συντηρήθηκαν το καλοκαίρι του 2015) μπορεί να υποστούν φθορές ανά πάσα στιγμή, εγκυμονώντας σοβαρούς κινδύνους για την ασφάλεια των θεατών. Για τον λόγο αυτό, δόθηκε εντολή από την Πρόεδρο του ΟΑΠΝ  στην αρχή της φετινής αγωνιστικής σεζόν να απαγορευτεί η χρήση των κερκίδων και η απόφαση αυτή να κοινοποιηθεί στις ομάδες που κάνουν χρήση του γηπέδου.

Η εντολή δόθηκε προφορικά και όπως αντιλαμβανόμαστε δεν έτυχε της δέουσας προσοχής από τις ομάδες.

Εφιστούμε την προσοχή στις ομάδες που κάνουν χρήση του στρατιωτικού γηπέδου να μην χρησιμοποιούν τις κερκίδες στο εξής έως ότου αποσυρθούν ή/ και αντικατασταθούν.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.