Στρατιωτικό Γήπεδο Κοζάνης: Φίλαθλος έπεσε από την μεταλλική κερκίδα όταν ξεκόλλησε κάγκελο! Δείτε το βίντεο



aerthgrstysrtyrsty

Αναστάτωση επικράτησε το Σάββατο 19 Μαρτίου στο Στρατιωτικό Γήπεδο Κοζάνης, κατά τη διάρκεια του αγώνα Μακεδονικός Κοζάνης – Μακεδονικός Σιάτιστας (σκορ: 1-1), όταν φίλαθλος, που παρακολουθούσε την αναμέτρηση από την εγκατεστημένη, εκτός αγωνιστικού χώρου, μεταλλική – και πλέον άκρως ακατάλληλη – κερκίδα, έπεσε με την πλάτη στο έδαφος.

Από το χτύπημα προκλήθηκε ολιγόλεπτη δύσπνοια στο 40χρονο φίλαθλο, ευτυχώς όμως, όχι κάτι σοβαρότερο.

Πώς όμως ο άτυχος φίλαθλος βρέθηκε στο έδαφος; Όπως βλέπετε και στην παρακάτω φωτογραφία,  το κάγκελο αποκολλήθηκε, με αποτέλεσμα την πτώση του.

Η συγκεκριμένη κατασκευή (κερκίδα), έχει χρόνια να συντηρηθεί κι αποτελεί σοβαρό κίνδυνο κάθε φορά, που ΑΕΚ ή Μακεδονικός δίνουν τους εντός έδρας αγώνες τους. Μάλιστα, πριν από δύο μήνες (περίπου), οι πρόεδροι των δύο ομάδων, επισκέφτηκαν το δήμαρχο Κοζάνης, Λευτέρη Ιωαννίδη, ενημερώνοντάς τον για μια σειρά ζητημάτων, ανάμεσα σε αυτά και για την κάκιστη κατάσταση των κερκίδων.

Δυστυχώς, μέχρι και σήμερα, δεν έχει γίνει η παραμικρή βελτίωση των κερκίδων, με αποτέλεσμα, ο κίνδυνος πρόκλησης σοβαρού ατυχήματος ή ακόμη και δυστυχήματος (μιας και υπάρχουν πολλοί ηλικιωμένοι φίλαθλοι, που παρακολουθούν τους αγώνες, από το συγκεκριμένο σημείο), να είναι περισσότερο από ποτέ υπαρκτός.

Δείτε το βίντεο από την τηλεόραση του Flash:

Πηγή: Ματιές στα Σπορ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.