Βίντεο: Αντίδραση του Δημάρχου Κοζάνης σχετικά με τη σύσκεψη της ΠΕΔ και την πρόταση για το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο ως Περιφερειακό



lygufyluffglylfglgufi

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο δήμαρχος Κοζάνης κ. Λευτέρης Ιωαννίδης το πρωί της Δευτέρας 21 Μαρτίου με αφορμή το γεγονός ότι προτάθηκε σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε από την ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας και με την οποία προτάθηκε το Μποδοσάκειο της Πτολεμαΐδας ως Περιφερειακό Νοσοκομείο. Ο Δήμαρχος Κοζάνης ζητάει να επαναληφθεί η συνεδρίαση, ώστε να συζητηθεί εκ νέου το θέμα.

Δείτε το βίντεο του KOZANILIFE.GR:

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR


Eπιστολή του Δημάρχου Κοζάνης προς τον Πρόεδρο της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας

«ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΠΕΔ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ»

Αξιότιμε κύριε Βοσκόπουλε,

με την επιστολή αυτή θα ήθελα να σας εκφράσω την έντονη δυσαρέσκειά μου για την απόφαση να συζητηθεί το θέμα της υγείας στην περιοχή, και μάλιστα να ληφθούν αποφάσεις επ’ αυτού, ενώ απουσίαζα σε προγραμματισμένο ταξίδι στην Αθήνα.

Θεωρώ ότι η σοβαρότητα του θέματος επέβαλε την παρουσία όλων, και άρα την αναβολή της συνεδρίασης  της Παρασκευής 18 Μαρτίου 2016, εφόσον ήταν γνωστό ότι επρόκειτο να απουσιάσω. Την αναβολή της συνεδρίασης ζήτησα, εξάλλου, και τηλεφωνικά, ώστε να καταλήξουμε όλοι μαζί σε κοινές αποφάσεις.

Μια σοβαρή διαδικασία προϋποθέτει συναινετικές διαδικασίες με βάση ένα συμφωνημένο από όλους σχέδιο. Οι μονομερείς αποφάσεις και η επιβολή τετελεσμένων, μόνο αρνητικές συνέπειες έχουν.

Εδώ και καιρό έχω εκφράσει, και με επιστολή μου προς τον Περιφερειάρχη, την διαφωνία μου, τόσο για την διαδικασία, όσο και για το περιεχόμενο του στρατηγικού σχεδιασμού που παρουσιάστηκε από μέρους της Περιφέρειας.  Έχω μάλιστα ζητήσει να ξεκινήσει άμεσα ένας διάλογος, ώστε να καταλήξουμε σε ένα συμφωνημένο σχέδιο για τον νοσοκομειακό χάρτη στην περιοχή.

Μετά από όλα αυτά, ζητώ να επαναληφθεί η συνεδρίαση, ώστε να συζητηθεί εκ νέου το θέμα.  Αναμένω απάντησή σας.

Με εκτίμηση,

Ο Δήμαρχος Κοζάνης
Λευτέρης Ιωαννίδης

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Βίντεο: Αντίδραση του Δημάρχου Κοζάνης σχετικά με τη σύσκεψη της ΠΕΔ και την πρόταση για το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο ως Περιφερειακό

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.