Το Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας καταγγέλλει την ηγεσία της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας



dimarxeio_ptolemaidasΤο Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας στην ειδική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την  14η Μαρτίου 2016  με μοναδικό θέμα συζήτησης την λειτουργία του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου, παρουσία όλων των φορέων του Δήμου μας, βουλευτών της Π.Ε. Κοζάνης αλλά και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας,

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

Την ηγεσία της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας, η οποία έλαμψε δια της απουσίας της από την συνεδρίαση αυτή, παρόλο που είχε προσκληθεί έγκαιρα, χωρίς να αιτιολογήσει την απουσία της, ούτε πριν ούτε μετά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σε μία εποχή που τα προβλήματα στον τομέα της υγείας είναι έντονα  και το δικαίωμα των πολιτών στην περίθαλψη αμφισβητείται, στα πλαίσια μιας μνημονιακής πολιτικής που εφαρμόζεται κατ΄ εξακολούθηση, η απουσία των υπεύθυνων οργάνων της πολιτείας αποτελεί προσβολή για το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου, για τον λαό της περιοχής Εορδαίας και  για  τους εργαζόμενους στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο.

Κύριοι της 3ης ΥΠΕ αν δεν μπορείτε να βοηθήσετε στην επίλυση των προβλημάτων  και αρνείστε την παρουσία σας σε προσκλήσεις όπως αυτή του Δημοτικού Συμβουλίου, μη ανταποκρινόμενοι στο θεσμικό σας ρόλο, τότε πιο χρήσιμο για σας και την πολιτεία θα ήταν να παραιτηθείτε.

Πτολεμαΐδα 16/3/2016
ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.