Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κοζάνης πενθεί – Τι ζήτησε η οικογένεια του εκλιπόντος Κώστα Τσιάντα – Ψήφισμα του Συλλόγου

parko_ipeiroton_kozani

Έφυγε από την ζωή το πρωί της Τρίτης 1 Μαρτίου 2016, ο Κωνσταντίνος Τσιάντας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης.

Ο Κωνσταντίνος Τσιάντας νοσηλευόταν από την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016 σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Παπαγεωργίου» έπειτα από ξαφνικό κι όλως απρόσμενο πρόβλημα της υγείας του.

Άνθρωπος με ιδιαίτερα χαρίσματα, υπόδειγμα οικογενειάρχη και πιστός στις αρχές του, ο Κωνσταντίνος Τσιάντας κατάφερε με  την ειλικρίνειά του, το χαμόγελό του,  το συνεχές ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπό του και την απεριόριστη αγάπη  για τον πολιτισμό και την παράδοση να κερδίσει τον σεβασμό και την αγάπη όλων, μικρών και μεγάλων.

Η επί 27 έτη παρουσία του στη θέση του Προέδρου του Συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης με ομόφωνες αποφάσεις όλων των μελών των εκάστοτε Διοικητικών Συμβουλίων, μαρτυρά με τον καλύτερο τρόπο το ήθος και την αξία του.

Η σωρός του θα μεταφερθεί από το Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης  απευθείας στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου Κοζάνης την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016 κι ώρα  15.00 ενώ η εξόδιος ακολουθία θα ξεκινήσει μία ώρα αργότερα στις 16.00.

Επιθυμία της οικογένειάς του είναι,  αντί στεφάνων  η προσφορά χρημάτων ή στην Εκκλησία της ιδιαίτερης πατρίδας του εκλιπόντας στο Γραμμένο Ιωαννίνων ή στον Σύλλογο Ηπειρωτών Κοζάνης για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης με την αναγγελία του θανάτου του Προέδρου του Συλλόγου Κωνσταντίνου Τσιάντα, συνήλθε την 1η Μαρτίου 2016 σε έκτατη συνεδρίαση και αποφάσισε την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής.

1. Να εκφράσει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος.
2. Να παραστεί σύσσωμο στην εξόδιο ακολουθία του.
3. Να καλέσει τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου να παραστούν ομοίως.
4. Να αναβάλλει όλες τις εκδηλώσεις του Συλλόγου.
5. Να αναβάλλει την λειτουργία των χορευτικών τμημάτων.
6. Αντί στεφάνου να διατεθεί χρηματικό ποσό από το Ταμείο του Συλλόγου για φιλανθρωπικό σκοπό.
7. Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Συλλόγου και να δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Αιωνία σου η μνήμη
Φίλε μας, πατριώτη Κώστα Τσιάντα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.