Και οι «Μακεδνοί» Κοζάνης δίπλα στους πρόσφυγες, με την ευχή για ένα καλύτερο αύριο



cbcvnbvnbcv

Ένα δημόσιο κάλεσμα εκ μέρους του Δήμου Κοζάνης και των μέσων μαζικής επικοινωνίας για βοήθεια, ανακούφιση και θαλπωρή στα θλιβερά και παγωμένα πρόσωπα των προσφύγων της εμπόλεμης Συρίας, που το ταξίδι στην σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού τους οδήγησε στην πόλη μας, ενεργοποίησε τις λεπτές και ευαίσθητες χορδές των κατοίκων και δόνησε συθέμελα την πόλη…..!!

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «των Μακεδνών», δίνοντας το «παρών» στο κάλεσμα της εποχής του, και αξία στα πράγματα, όχι γι’αυτό που αξίζουν ,αλλά γι’αυτό που σημαίνουν, έστειλε απλόχερα την αγάπη και την αλληλεγγύη των μελών του, με την ευχή για ένα καλύτερο αύριο αυτών των ανθρώπων, ώστε στην αντίπερα όχθη να τους περιμένει η ελπίδα για ένα μέλλον ,στο μπόι των ονείρων τους…!!

Τα χλωμά τους πρόσωπα, που φωνάζουν δυνατά, χωρίς να ακούγονται, και τα θλιμμένα βλέμματα που κοιτάζουν μακριά μες στην βροχή…,ας γίνουν προτροπή για αμέριστη συμπαράσταση, βοήθεια και καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για αυτές τις βίαια θρυμματισμένες ζωές..!

Η κοινωνική αλληλεγγύη και η άδολη αγάπη, στον πάσχοντα συνάνθρωπό, μας αφορά όλους ανεξαιρέτως, κάτι που η κοινωνία της Κοζάνης απέδειξε περίτρανα από το μετερίζι της εθελοντικής προσφοράς, της αξιοπρέπειας και της ανθρωπιάς!!!

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Αντωνοπούλου Μ.                  Λότσιου Λίτσα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.