Στη Βέροια με λεωφορείο μεταφέρθηκαν οι 80 πρόσφυγες που ξεκίνησαν οδικώς από Κοζάνη για Ειδομένη!

rjhsryjsrjyryr

Στη Βέροια τελικά μεταφέρθηκαν οι περίπου 80 πρόσφυγες που το μεσημέρι της Πέμπτης, διαμαρτυρόμενοι για την μη μετακίνησή τους προς την Ειδομένη ξεκίνησαν οδικώς να κατευθύνονται προς τη Θεσσαλονίκη, καταφέρνοντας να περπατήσουν 4 περίπου χιλιόμετρα, διασχίζοντας ένα κομμάτι της πόλης της Κοζάνης.

Γύρω στις 15:00 οι πρόσφυγες με πολλά μικρά παιδιά μαζί τους αποφάσισαν πως με αυτό τον τρόπο θα ασκήσουν κάποια πίεση στις Αρχές ώστε να συνεχίσουν το μακρύ τους ταξίδι. Η παρουσία της Αστυνομίας ήταν συνεχής σε όλη τη διαδρομή τους. Στις 18:00 αποφασίστηκε από τις Αρχές να μεταφερθούν με λεωφορείο στη Βέροια, ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Στο κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης παραμένουν οι υπόλοιποι 270 περίπου πρόσφυγες που έφτασαν το μεσημέρι της Τετάρτης και άγνωστο παραμένει μέχρι και αυτή την ώρα (20:15) πότε θα φύγουν. Άγνωστο επίσης παραμένει το αν και πόσα ακόμη λεωφορεία με πρόσφυγες θα φτάσουν στην Κοζάνη.

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Στη Βέροια με λεωφορείο μεταφέρθηκαν οι 80 πρόσφυγες που ξεκίνησαν οδικώς από Κοζάνη για Ειδομένη!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.