Στο τελικό στάδιο οι εργασίες της Κεντρικής Πλατείας Σερβίων και του Διατηρητέου Κτιρίου «Ράπτη»

styjyttysyttyu

Στο τελικό στάδιο έχουν μπει οι εργασίες για την ολοκλήρωση της Ανάπλασης Κεντρικής Πλατείας Σερβίων και του Διατηρητέου Κτιρίου ΄΄Ράπτη΄΄.

Σύμφωνα και με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Δήμου Σερβίων – Βελβεντού κ. Νίκο Τέτο «οι εργασίες στα δύο παραπάνω έργα καθώς και στο Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τέλος Μαρτίου ενώ ήδη η Δημοτική Αρχή έχει προχωρήσει τις διαδικασίες για την εξεύρεση και διαμόρφωση χώρων στάθμευσης ώστε με την ολοκλήρωση των εργασιών ανάπλασης εντός της πόλης των Σερβίων να έχει επιλυθεί και αυτό το ζήτημα. Tον τελευταίο ενάμισι χρόνο έγινε συστηματική δουλειά σε συνεργασία με τα στελέχη της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου και καταφέραμε να ξεπεράσουμε τις καθυστερήσεις που υπήρξαν και τα όποια εμπόδια προέκυψαν ώστε οι εργασίες να προχωρήσουν όσον το δυνατόν πιο γρήγορα και να είμαστε σήμερα λίγο πριν την ολοκλήρωσή τους».

Να σημειωθεί ότι ήδη έχει γίνει η παραλαβή του βασικού εξοπλισμού για το Κτίριο ΄΄Ράπτη΄΄  ενώ για την Ανάπλαση της Κεντρικής Πλατείας ουσιαστικά απομένει η πλακόστρωση του άνω τμήματός της.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.