Έκκληση του Δήμου Κοζάνης σε συνεργασία με τις αρχές για ανθρωπιστική βοήθεια στους πρόσφυγες – Δείτε αναλυτικά



lyfuflyyfuiy

Στο κλειστό της Λευκόβρυσης βρίσκονται Σύροι πρόσφυγες, που δεν μπορούν να προσεγγίσουν την Ειδομένη, λόγω των προβλημάτων στα σύνορα, μετά την εντολή της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Ελλάδας .

Ο Δήμος Κοζάνης σε συνεργασία με τις αρχές και την κοινωνία των πολιτών απευθύνει έκκληση στους δημότες και στους οργανωμένους φορείς (ιατρικό και φαρμακευτικό σύλλογο, εθελοντικές ομάδες), προκειμένου να συντονιστούν και να δείξουν την αλληλεγγύη τους μέσα από την προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία είναι απαραίτητα ΑΜΕΣΑ στο Κλειστό Γυμναστήριο της Λευκόβρυσης.

Τα είδη αυτά είναι:

Βρεφικά γάλατα (πρώτης και δεύτερης βρεφικής ηλικίας), παιδικές τροφές, πάνες παιδικές και για ενήλικες, μωρομάντηλα, χαρτιά υγείας, βραστήρες, πλαστικά ποτήρια, μπουκάλια νερό, τροφή άμεσης κατανάλωσης (σάντουιτς, κρουασάν, μπισκότα κτλ.), μακαρόνια, σάλτσες, όσπρια, ρύζι, υπνόσακους  και κάλτσες.

Σημείο συγκέντρωσης  ΚΗΦΗ Κοζάνης κτίριο 40 Μάρτυρες, Πλακοπίτη 11.

Ο Δήμος Κοζάνης ενημερώνει πως τα τηλέφωνα του Δήμου 2461350311, 2461350312 είναι στη διάθεση του κοινού για ενημέρωση σχετικά με το ζήτημα των προσφύγων και για τους τρόπους υποστήριξης τους. Στα τηλεφωνικά νούμερα αυτά επίσης μπορούν να απευθύνονται και οι οργανωμένοι φορείς για την καλύτερη δυνατή συνεργασία.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Έκκληση του Δήμου Κοζάνης σε συνεργασία με τις αρχές για ανθρωπιστική βοήθεια στους πρόσφυγες – Δείτε αναλυτικά

  1. Ειδοποίηση: Δεύτερη μέρα παραμονής των 370 προσφύγων στην Κοζάνη με την ταλαιπωρία να συνεχίζεται (βίντεο) – Φούιτ.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.