Το μεγαλύτερο συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών

sinedrio_sfimmi

Το Σ.Φ.Η.Μ.Μ.Υ. αποτελεί το μεγαλύτερο συνέδριο του κλάδου Πανελληνίως. Ειδικότερα, στο τελευταίο συνέδριο στην Πάτρα (Σ.Φ.Η.Μ.Μ.Υ. 8) πήραν μέρος 1600 φοιτητές. Απευθύνεται σε φοιτητές και ακαδημαϊκούς που έχουν ενδιαφέρον στον τομέα της Ηλεκτρολογίας, της Ηλεκτρονικής και της  Πληροφορικής και κυρίως στις τελευταίες εξελίξεις σε τεχνολογίες και εφαρμογές.

Το Συνέδριο
Καθηγητές από όλη την Ελλάδα θα δώσουν ομιλίες και προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές θα παρουσιάσουν τις εργασίες τους, σε ένα τριήμερο γεμάτο workshops, διαδραστικές παρουσιάσεις και διαγωνισμούς.

Διεξαγωγή
Το Σ.Φ.Η.Μ.Μ.Υ. 9 θα γίνει για φέτος 22-24 Απριλίου στα Χανιά. Είναι η πρώτη φορά που το συνέδριο φιλοξενείται από την νεοσύστατη οργανωτική ομάδα του Πολυτεχνείου Κρήτης.
Η συμμετοχή στο  Σ.Φ.Η.Μ.Μ.Υ. 9  είναι δωρεάν. Επίσης κατόπιν συνεννόησης με μέσα μεταφοράς (ΚΤΕΛ, πλοία) και ξενοδοχεία θα υπάρχει έκπτωση σε εγγεγραμμένους συνέδρους, με την επίδειξη του πιστοποιητικού.

PreΣΦΗΜΜΥ
Ένα μήνα πριν το Σ.Φ.Η.Μ.Μ.Υ. 9 στην Ελλάδα θα προηγηθεί το PreΣΦΗΜΜΥ. Πρόκειται για έναν διαγωνισμό hackathon, όπου ομάδες από όλα τα πανεπιστήμια της Ελλάδας θα κληθούν να παρουσιάσουν ένα project στα πλαίσια ενός γενικού επιστημονικού πεδίου, διεκδικώντας βραβεία τεχνολογίας. Οι καλύτερες εργασίες θα παρουσιαστούν ζωντανά στο συνέδριο.

Για περισσότερες πληροφορίες:
www.sfhmmy.gr                                  www.twitter.com/sfhmmy
www.facebook.com/sfhmmy                        ΣΦΗΜΜΥ
www.instagram.com/sfhmmy                       pr@sfhmmy.gr 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.