«Ένα κερί για τον Κωστή» 5 χρόνια μετά, από τους κατοίκους της Σιάτιστας



polizos134

Άμα δεις τα παιδιά πες ένα γεια πριν αρχίσουν τελειώσανε όλα
Δε θα ψάξει κανείς ούτε οι γονείς εγώ ήρθα και φεύγω αφανής…

18 Φεβρουαρίου 2011 χάνονται τα ίχνη του Σιατιστινού Κωσταντίνου Πολύζου του Γεωργίου και της Δέσποινας.

Από αφανής ήρωας, ο συντοπίτης μας Κωνσταντίνος το παιδί που όλοι μεν γνωρίζαμε την ύπαρξη του, αλλά μέχρι εκείνη τη χρονική στιγμή περνούσε απαρατήρητο… έγινε ο Κωστής μας, το δικό μας παιδί που όλοι απορήσαμε και αναρωτηθήκαμε για ποιο λόγο να εξαφανιστεί;

Όλοι μας πάλι, ανατριχιάσαμε και δακρύσαμε στις 26 Σεπτεμβρίου του 2011, όταν ο άτυχος Κωστής βρέθηκε νεκρός και μισοφαγωμένο το άψυχο σώμα του, από άγρια ζώα σε κτήμα ιδιοκτησίας προσώπου του στενού του περιβάλλοντος, και αναρωτηθήκαμε μα για ποιο λόγο τον σκοτώσανε; σε ποιόν έκανε κακό; ένα ήσυχο παιδί ήταν ο Κωστής.

Όλοι μας Κωστή είμαστε σίγουροι πως έγινες πρωταγωνιστής στο πιο ειδεχθές και αποτρόπαιο έγκλημα, πως άδικα έφυγες από αυτή τη ζωή…

Ο Κωστής Πολύζος για όσους ήμασταν φίλοι του εν ζωή ή και για όσους τον νιώσαμε φίλο ακόμη και μετά θάνατον είναι ο Κωστής μας, ο Κωστής που βρήκε αγάπη στις καρδιές όλων των Ελλήνων, το παιδί που πρέπει να υπερασπιστούμε να δικαιωθεί η ψυχή του και να πληρώσουν οι ένοχοι.

Καλό Παράδεισο Κωστή!

12746280_249998148664963_653273564_n

Από το radiosiatista.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.