Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Γεωπονικού Συλλόγου Ν. Κοζάνης – Κοπή πίτας την Παρασκευή 19/2

geoponikos_sil_koz

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Γεωπονικού Συλλόγου Ν. Κοζάνης το οποίο προέκυψε από την εκλογική διαδικασία της 7ης Φεβρουαρίου 2016. Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. είναι η εξής:

Πρόεδρος: Μήτσκας Μιχαήλ
Αντιπρόεδρος: Σιόγκας Θεόδωρος
Γ.Γραμματέας: Καραματσούκα Ευαγγελία
Ταμίας: Κωνσταντινίδου Σταυρούλα
Μέλος: Γρηγοριάδης Γιάννης
Μέλος: Παπαδέλης Εμμανουήλ – Χρήστος
Μέλος: Πιστόλα Ευαγγελία

Το νέο Δ.Σ. μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Συλλόγου, έχοντας πλήρη επίγνωση των ευθυνών τους απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, ευελπιστούν σε κάθε συνεργασία που θα έχει ως στόχο την ανάδειξη των επιτευγμάτων της γεωπονικής επιστήμης, την ανάπτυξη της ελληνικής υπαίθρου και την ανασυγκρότηση της αγροτικής οικονομίας της χώρας.

 

Τα μέλη του ΔΣ του Γεωπονικού Συλλόγου Ν. Κοζάνης, σας προσκαλούν στην ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΩΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ που θα πραγματοποιηθεί στην οικογενειακή ταβέρνα “Ο ΠΛΑΤΑΝΟΣ”, στην πόλη της Κοζάνης, την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 9:30 μ.μ.

Παρακαλούνται τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση, η οποία και θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

O Πρόεδρος
του Γεωπονικού Συλλόγου Ν. Κοζάνης
Μήτσκας Μιχαήλ

Η Γ. Γραμματέας
του Γεωπονικού Συλλόγου Ν. Κοζάνης
Καραματσούκα Ευαγγελία

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.