Ο Δήμαρχος Εορδαίας έκοψε τη βασιλόπιτα των εργαζομένων του Δήμου

glyuglyiuglgi

Με την ευχή η νέα χρονιά να φέρει υγεία και δύναμη στους  εργαζόμενους και σε όλους τους Δημότες και  να είναι περισσότερο δημιουργική για το Δήμο , ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα για τους Δημοτικούς Υπαλλήλους στο πλαίσιο μιας λιτής και οικογενειακής εκδήλωσης , που πραγματοποιήθηκε  στην αίθουσα συνεδριάσεων του  Δημοτικού Συμβουλίου .

Ο κ. Ζαμανίδης αναφέρθηκε στη δύσκολη συγκυρία που βιώνει η Τοπική Αυτοδιοίκηση και γενικότερα η χώρα τονίζοντας: «Το μεγαλύτερο κεφάλαιο σε αυτή τη δύσκολη περίοδο είναι το ανθρώπινο δυναμικό των Υπηρεσιών μας . Από τα  σημαντικότερα  θέματα του Δήμου είναι η μισθοδοσία και θα πρέπει να έχει αντίκρισμα με το έργο των Υπηρεσιών . Η μοναδική ελπίδα για να πάμε λίγο καλύτερα και να αντιμετωπίσουμε τα μεγάλα προβλήματα είναι να δουλέψουμε πιο συντονισμένα ,πιο μεθοδικά και με μεγαλύτερο ζήλο ,προκειμένου να ανταποκριθούμε στη λειτουργία του Δήμου μας και στις υποχρεώσεις μας  απέναντι  στους Δημότες».

Η  Δήμητρα Μαλλιοπούλου ήταν η τυχερή στην οποία έπεσε το «φλουρί» , που αντιστοιχούσε σε μία χρυσή  λίρα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.