Άκρως επιτυχημένος ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης – Δείτε φωτογραφίες



Με πολύ κέφι, χορό και ζωντάνια και με την συμμετοχή αρκετών φίλων της ηπειρώτικης μουσικής πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016 ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης στο οικογενειακό κέντρο «Κοσμοκίνηση».

Για άλλη μια φορά πιστός στις αρχές του, ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κοζάνης επιλέγοντας το μουσικό σχήμα της «Ηπειρώτικης Ζυγιάς» του Ηλία Πλαστήρα, κατάφερε να ευχαριστήσει τους καλεσμένους του συνεχίζοντας την προσπάθεια του για την διατήρηση της αυθεντικής μουσικής παράδοσης της Ηπείρου.

Ευχάριστη στιγμή στην εκδήλωση υπήρξε η παρουσίαση χορών από τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου, του παιδικού και των ενηλίκων.

Αξίζει μάλιστα να αναφερθεί η προσπάθεια των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου να φέρουν πιο κοντά τα μικρά παιδιά στην παράδοση, όχι μόνο της Ηπείρου και άλλων περιοχών της Πατρίδας μας,  με την δωρεάν συμμετοχή τους μέχρι και την ηλικία των οκτώ ετών στα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου.

1sjytsfh

2ndgjh

3rhts

4rfhtas

5fsgh

6srthy

7fght

8thrrf

9rtyr

Εκ  του  Διοικητικού   Συμβουλίου
του Συλλόγου Ηπειρωτών

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.