Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Δημήτρη Κουτσούμπα σε Κοζάνη και Φλώρινα



koutsoumpas11Το Σάββατο 13 Φλεβάρη 8 μ.μ. θα μιλήσει στην Ποντοκώμη, με εκπροσώπους των υπό μετεγκατάσταση τοπικών κοινοτήτων Ποντοκώμης, Μαυροπηγής, Κομάνου, Ακρινής και Αναργύρων.

Η Επιτροπή Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει λαϊκό γλέντι το Σάββατο 13 Φλεβάρη 2016 στο Εκθεσιακό Κέντρο του ΕΒΕ στα Κοίλα. Θα παρευρεθεί και θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ σ.Δημήτρης Κουτσούμπας. Ώρα έναρξης 21:00, μουσική θα παίξει ο Λαζαρίδης Γιάννης με την ορχήστρα του.

Την Κυριακή 14 Φλεβάρη θα πραγματοποιηθεί από την ΚΕ του ΚΚΕ εκδήλωση μνήμης και τιμής για τους μαχητές και τις μαχήτριες του Δ.Σ.Ε που «έπεσαν» στην μάχη της Φλώρινας. Η εκδήλωση θα αρχίσει από την κεντρική πλατεία της Φλώρινας στις 11:00πμ και θα ακολουθήσει πορεία προς τον κοινό τάφο των μαχητών όπου θα γίνουν και τα αποκαλυπτήρια του μνημείου. Στις εκδηλώσεις θα παρευρεθεί και θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ σ. Δημήτρης Κουτσούμπας.

Αναχώρηση λεωφορείων για την εκδήλωση της Φλώρινας 9:00πμ την Κυριακή 14 Φλεβάρη από την Κ. Πλατεία Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.