Υπόθεση Ανθής Λινάρδου: Τι λένε οι δύο πλευρές για την επιμέλεια των παιδιών και τα στοιχεία της δολοφονίας – Δείτε όλο το ρεπορτάζ



anthi56756635653

Καθημερινός αγώνας για μια ομαλή και υγιή μετάβαση των παιδιών στο νέο περιβάλλον από την οικογένεια της Ανθής Λινάρδου.

Η κ. Παρασκευή Σαββίδου, μίλησε στο KOZANILIFE.GR, για την οικογένεια της Ανθής και το πώς κυλούν τα πράγματα από δω και πέρα, για τη μητέρα της Ανθής, αλλά κυρίως για τα 3 αγγελούδια.

Ο αγώνας που δίνουν καθημερινά είναι μεγάλος, αφενός για να καταπολεμήσουν τον πόνο τους για την απώλεια του παιδιού τους και αφετέρου για να έχουν μια ομαλή και υγιή μετάβαση τα παιδιά στο νέο περιβάλλον, αλλά και στις νέες συνθήκες  χωρίς τους γονείς τους.

Οι γονείς της Ανθής, τηρούν κατά γράμμα ότι τους λένε οι ειδικοί, προκειμένου αυτό να λειτουργήσει θετικά προς τα παιδιά. Η προτεραιότητά τους αυτή τη στιγμή είναι τα παιδιά.

Μάλιστα η κ. Σαββίδου, μας είπε, ότι οι γονείς της Ανθής εφόσον το προτείνουν αυτό οι παιδοψυχολόγοι, θα κρατήσουν τη γέφυρα επικοινωνίας με την οικογένεια του κατηγορούμενου, προκειμένου τα παιδιά να μιλάνε μαζί τους και αυτό να μπορέσει, όσο γίνεται να λειτουργεί απαλυντικά για τα παιδιά.

Τα παιδιά, βρίσκονται σε ένα ασφαλές περιβάλλον, μας είπε η κ. Σαββίδου, “Παρόλο το μικρό της ηλικίας τους, δεν τους επιτρέπει να έχουν πλήρη αντίληψη του τι έχει συμβεί, έχουν την αίσθηση της απουσίας των γονιών τους και ότι κακό έχει συμβεί”.

Η πλευρά του κατηγορουμένου: “Εμείς, θα ζητήσουμε την επιμέλεια των παιδιών, εφόσον αυτό μας το υποδείξει παιδοψυχίατρος και είναι για το συμφέρον των  παιδιων”.

Το πρωί της Πέμπτης 11 Φεβρουαρίου ο κ. Κουλιούφας, επισκέφτηκε παιδοψυχίατρο, προκειμένου να τον συμβουλευτεί για την επιμέλεια των παιδιών.
Έπειτα από επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Άδωνι Κουλιούφα, την υπεράσπιση του φερόμενου ως δράστη για τη δολοφονία της Ανθής Λινάρδου, δήλωσε στο KOZANILIFE.GR :

“Εμείς, την επιμέλεια των παιδιών θα τη διεκδικήσουμε εφόσον αυτό μας το υποδείξει η παιδοψυχίατρος.Θα ακολουθήσουμε πιστά τις γραμμές των ειδικών για το καλό των παιδιών και το συμφέρον τους.Το Βελβεντό είναι ιδανικό σαν χώρος για το μεγάλωμα των παιδιών.Θέλω να βρω μία φόρμα επικοινωνίας του παππού και της γιαγιάς με τα παιδιά.Ήδη υπάρχει μία εξαιρετική επικοινωνία με την κ.Σαββίδου, για να μπορέσουμε να φτιάξουμε ένα πλαίσιο επικοινωνίας, μεταξύ των παιδιών και της οικογένειας στο Βελβεντό, εφόσον είναι κατ’ υπόδειξη των ειδικών και έπειτα με τον πατέρα.

Επίσης, ο κ. Κουλιούφας, εξέφρασε την επιθυμία του  να αποκαταστήσει την παρανόηση μίας δήλωσής του και μας είπε χαρακτηριστικά :

“Ουδέποτε δικαιολόγησα την πράξη του κατηγορουμένου και παρανοήθηκε η δήλωση μου. Αυτό που δήλωσα είναι, ότι υπάρχουν βάσιμοι λόγοι που αφηνίασε ο κατηγορούμενος, να το ξεκαθαρίσουμε. Σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογώ την πράξη του, η πράξη του είναι αδικαιολόγητη. Η εγκληματική πράξη είναι πάντα καταδικαστέα. Τα στοιχεία που αναφέρω, αποδεικνύουν την εν βρασμώ ψυχική κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο κατηγορούμενος εκείνη τη στιγμή. Και εγώ και ο πατέρας του, καταδικάζουμε την πράξη του, αλλά και την απόκρυψή της. Διπλό λάθος…”

Έχουμε πει στον κατηγορούμενο, ότι θα έπρεπε από την αρχή να παραδοθεί στις αρχές, ο λόγος που δεν το παραδόθηκε μέσα στον παραλογισμό του, νόμισε πώς με αυτό τον τρόπο, να αποκρύψει την αλήθεια, θα προστατέψει τουλάχιστον τα παιδιά του και θα τα κρατήσει μαζί του”.

Στη συνέχεια της επικοινωνίας μας ο κ. Κουλιούφας μας είπε, ότι ο κατηγορούμενος, έχει πλήρως κατανοήσει το μέγεθος της πράξη του, δηλώνει μεταμέλεια και εκφράζει την επιθυμία να δει πάση θυσία τα παιδιά του.

Ρεπορτάζ: Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Υπόθεση Ανθής Λινάρδου: Τι λένε οι δύο πλευρές για την επιμέλεια των παιδιών και τα στοιχεία της δολοφονίας – Δείτε όλο το ρεπορτάζ

  1. “…ο κατηγορούμενος, έχει πλήρως κατανοήσει το μέγεθος της πράξη του, δηλώνει μεταμέλεια και εκφράζει την επιθυμία να δει πάση θυσία τα παιδιά του” Σώωωπα. Πρωτότυπο και συγκινητικό, ειδικά αν δεν καταφέρεις να παραπλανήσεις τις αρχές και σε πιάσουν.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.