Μέχρι αύριο Πέμπτη 11/2 η διαβούλευση για τον Κανονισμό Λειτουργία Κοινόχρηστων Χώρων

dimarxeio_kozanis

Ολοκληρώνεται αύριο Πέμπτη η Διαβούλευση για  τον «Κανονισμό Λειτουργίας Κοινόχρηστων Χώρων» του Δήμου Κοζάνης.

Ο Κανονισμός Λειτουργίας Κοινοχρήστων Χώρων, αφορά σε κανόνες λειτουργίας, διαχείρισης και σεβασμού των κοινοχρήστων χώρων της πόλης και των οικισμών του Δήμου Κοζάνης. Ο παρών Κανονισμός αντικαθιστά τον υφιστάμενο, στο βαθμό και στα μέρη που έχει αλλάξει η Εθνική Νομοθεσία και περιλαμβάνει άρθρα που καθορίζουν την κίνηση και στάθμευση οχημάτων στο οδικό δίκτυο της πόλης, την χρήση και προϋποθέσεις κατάληψης πεζοδρόμων, πεζοδρομίων και πλατειών, καθώς και κανονιστικές διατάξεις για την λειτουργία των περιπτέρων και τον εφοδιασμό των καταστημάτων.

Κύριος στόχος της διαβούλευσης είναι να εμπλακούν οι φορείς, οι συλλογικότητες, οι κάτοικοι της πόλης αλλά και οποιοσδήποτε έχει το ενδιαφέρον να συμμετάσχει στη συζήτηση για λειτουργία των κοινοχρήστων χώρων.

Όποιοι επιθυμούν να συμμετέχουν στη διαβούλευση μπορούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους στην ειδική ιστοσελίδα του Δήμου Κοζάνης http://politis.kozanh.gr ή στο email diavouleusi@kozanh.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.