Δράση αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες από τον Φιλοπρόοδο Σύλλογο Κοζάνης



filoproodoskozanisΜετά την πρόσφατη επίσκεψή μας, με έμπρακτη στήριξη σε είδη ένδυσης και υπόδησης για το Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης, η Ομάδα Κοινωνικών Δράσεων του Συλλόγου, επανέρχεται με μια ακόμη σημαντική δράση αλληλεγγύης που θα εξελιχθεί στις αμέσως επόμενες μέρες, Τετάρτη 10/2, Πέμπτη 11/2 και Παρασκευή 12/2, με κορύφωση το Σάββατο 14/2 στην περιοχή της Ειδομένης όπου θα βρεθούμε με τους πρόσφυγες που φτάνουν εκεί για να τους προσφέρουμε 1000 τουλάχιστον μικροδέματα για το δρόμο… που θα τους οδηγήσει στην Κεντρική Ευρώπη.

Σας καλούμε να συνδράμετε τις παραπάνω μέρες, στις ώρες από 6 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ, στο Στέκι του Συλλόγου (Γ. Αγόρα 6), προσφέροντας διάφορα σοκολατοειδή (γκοφρέτες – κρουασάν – σοκολάτες) αλλά και μωρομάντηλα ατομικής συσκευασίας που θα προστεθούν στα υπόλοιπα προϊόντα που ήδη εξασφαλίσαμε από προσφορές αλληλέγγυων επαγγελματιών της πόλης μας (μήλα, πορτοκάλια, εμφιαλωμένο νερό, στραγάλια και σταφίδες, ελαιόψωμα, τυρόψωμα και κιχιά)

Είμαστε σίγουροι για την ολόθερμη υποστήριξή σας στη δράση μας «Για το δρόμο» το Σάββατο 13/2/2016 για μια ακόμη φορά.

Για να αποδείξουμε ότι το προσφυγικό δράμα που εξελίσσεται στο σπίτι μας ΚΑΙ μας συγκλονίζει ΚΑΙ μας  κινητοποιεί…

Αλληλέγγυοι φίλοι, σας ευχαριστούμε για ακόμα μία φορά!

Τηλ. Επικοινωνίας 6945 292521

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.