Η Glassfit 3M Καραγιάννης Δημήτριος ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την ασφαλιστική εταιρεία Eurolife ERB



glassfit_karagiannis_photo3

Στα πλαίσια της προσπάθειας για αρτιότερη και καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της η GLASSFIT 3M επισημοποίησε με την υπογραφή της σύμβασης την συνεργασία της με την EUROLIFE ERB, μια από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες ασφαλιστικές εταιρείες.

Η σύμβαση αυτή προέκυψε μέσα από την συνεχή προσπάθεια της EUROLIFE ERB Ασφαλιστικής αλλά και της GLASSFIT 3M για συνεχή βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών και προϊόντων στο ασφαλιστικό κοινό. Μια προσπάθεια που έχει ως κύριο στόχο την ελαχιστοποίηση της πολυπλοκότητας των διαδικασιών και την εξάλειψη της της γραφειοκρατίας.

Είναι σημαντικό να κατανοήσει κανείς πως όταν μια εταιρία στέλνει τον πελάτη της σε ένα συνεργάτη ,ο τρόπος με τον οποίο θα αντιμετωπιστεί ο πελάτης από τον συνεργάτη ,έχει άμεσο αντίκτυπο στη σχέση του πελάτη με την αρχική εταιρία

Οι πελάτες μας δικαιούνται να έχουν την καλύτερη εξυπηρέτηση και το καλύτερο κρύσταλλο στην πιο ανταγωνιστική τιμή.

Η αγορά έχει αλλάξει ,υλικά αμφίβολης ποιότητας και μηδενικών προδιαγραφών όπως και καταστήματα χωρίς πρόσωπο στην αγορά δεν έχουν μέλλον. Ειδικά όταν πλέον το γνήσιο είναι συνάμα και ανταγωνιστικό.

Εκτός από την επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων οχημάτων, τα καταστήματα GlassFit 3M προσφέρουν και τις παρακάτω υπηρεσίες :
– Επισκευή / αντικατάσταση γρύλων πλαϊνών θυρών
– Επισκευή / αντικατάσταση καθρεπτών και κρυστάλλων καθρεπτών
– Καθαρισμός φανών (φαναριών)
– Προστασία κρυστάλλων από την βροχή (anti-rain)
– Τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών
– Αντικατάσταση υαλοκαθαριστήρων
– Αντικατάσταση αμορτισέρ ανοιγόμενων κρυστάλλων
– Αντικατάσταση ελαστικών παρεμβυσμάτων του αμαξώματος (στεγανοποίηση οχήματος)

Επιπλέον, το δίκτυο καταστημάτων GlassFit 3M είναι το μόνο στην Ελλάδα που εξυπηρετεί φορτηγά, λεωφορεία, μηχανήματα έργων, τρακτέρ, τραίνα ακόμα και σκάφη μέχρι και αεροπλάνα.

ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΕΛΟΣ GLASSFIT 3M ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

GLASSFIT 3M ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΤΗΛ 24610 40250
http://www.karagiannis-parmpriz.gr/

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.