Κοζάνη: Πρόβλημα στην οδό Ζήση Γιαχνίκα με το παρκάρισμα αυτοκινήτων και στις δύο πλευρές του δρόμου

2ghjng

Μας γράφει αναγνώστης του KOZANILIFE.GR:

Οι φωτογραφίες είναι από κομμάτι δρόμου της οδού Ζήση Γιαχνίκα στην Κοζάνη. Ο συγκεκριμένος δρόμος είναι διπλής κατεύθυνσης και επιτρέπεται το παρκαρισμα των αυτοκινήτων και στις δύο πλευρές του δρόμου. Όταν τύχει όμως να συναντηθούν δύο αμάξια στο συγκεκριμένο σημείο, υπάρχει πρόβλημα, λόγω του ότι το σημείο αυτό είναι στενό. Από τον δρόμο αυτό περνάνε και μικρά φορτηγά και δημιουργείτε μεγάλο πρόβλημα, κυρίως τις καθημερινές. Θα πρέπει να υπάρξει μια ρύθμιση ώστε να επιτρέπεται το παρκάρισμα σε μία μόνο πλευρά του δρόμου, αριστερά ή δεξιά.

1srthrf

5 σχόλια στο άρθρο “Κοζάνη: Πρόβλημα στην οδό Ζήση Γιαχνίκα με το παρκάρισμα αυτοκινήτων και στις δύο πλευρές του δρόμου

    1. ΕΣΥ μην κανεις τιποτα…ασε εμας να κανουμε και εχουμε θεληση να αλλαξουμε τα κακως κειμενα.

      1. Το ίδιο συμβαίνει και στην Φραγκίσκου Σκουφα, όπου ο δρόμος ειναι διπλής κατεύθυνσης , παρκαρισμένα αυτοκινητα απο την μια και η άνοδος και κάθοδος γίνεται απο μια λωρίδα. Μην τύχει δηλαδή και συναντηθούν αυτοκινητα. Κάποια στιγμή καλό ειναι να μεριμνήσουν οι αρμόδιοι και για αυτά τα θέματα .

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.