Με επιτυχία τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής και ξυλόγλυπτων στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής



hrsthtyhjst

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης εγκαινίασε με επιτυχία την έκθεση έργων ζωγραφικής του Αθανάσιου Αργυριάδη και ξυλόγλυπτων έργων του Κώστα Αναστασίου, στο πλαίσιο σειράς εκθέσεων που προτίθεται να διοργανώσει, με στόχο τη στήριξη της καλλιτεχνικής έκφρασης στο νομό Κοζάνης, παρέχοντας έτσι χώρο έκφρασης και έκθεσης σε νέους και παλιούς καλλιτέχνες της περιοχής. Ο γενικός τίτλος της δράσης είναι:

« Η καλλιτεχνική έκφραση στο νομό Κοζάνης»

Η έκθεση με τίτλο «Διάλογοι σε χρώμα και ξύλο»  εγκαινιάστηκε την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016, ώρα 18.00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Αρχαιολογικού Μουσείου Αιανής.

Το πολυπληθές κοινό που παραβρέθηκε στα εγκαίνια είχε την ευκαιρία να δει και να ακούσει την παρουσίαση των έργων από την αρχαιολόγο Κ. Δημουβγιά.

Η έκθεση των έργων θα είναι επισκέψιμη στις ώρες λειτουργίας του Αρχαιολογικού Μουσείου Αιανής  (Καθημερινές 8.00 – 15.30 και τα Σαββατοκύριακα 8.00 –  18.00 ) και θα διαρκέσει έως 6 Μαρτίου 2016.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.