Ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας κλείνει τα καταστήματα της πόλης στο συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου

ptolemaida_plateia1

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ
ΠΕΜΠΤΗ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

«Η Εθνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας, με γνώμονα ότι το ασφαλιστικό αποτελεί κορυφαίο εθνικό θέμα για εμάς τους εμπόρους, τις οικογένειές μας και το μέλλον των επιχειρήσεών μας, αποφάσισε ομόφωνα το καθολικό κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων στις 4 Φεβρουαρίου 2016. Με τον τρόπο αυτό θέλουμε να εκφράσουμε την αγωνία μας για όλους τους συναδέλφους μας, ασφαλισμένους στον ΟΑΕΕ.

Πρέπει η κυβέρνηση και οι δανειστές να αντιληφθούν ότι εκπροσωπούμε έναν κλάδο εξαντλημένο, υπό οικονομική επίθεση και στα όρια του οριστικού λουκέτου, ανίκανο να δεχτεί υπέρμετρη ασφαλιστική εισφορά και φορολογία εισοδήματος».

Ως εκ τούτου, ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας – Εορδαίας, αντιδρώντας στο νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο, καλεί τα μέλη του και όλους τους επαγγελματίες να συμμετέχουν μαζικά στην κινητοποίηση της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου στις 10:00 στην κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας, ενάντια σε έναν μη βιώσιμο και αντιαναπτυξιακό Νόμο!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στο Πανεμπορικό Συλλαλητήριο της ΕΣΕΕ στην Αθήνα την Πέμπτη 4-2-2016, καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας στο τηλέφωνο: 2463027265 & 6970999903 έως και τις 01/02/2016, προκειμένου να εξασφαλιστεί εγκαίρως η δωρεάν μετακίνησή τους».

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Ο Πρόεδρος                                  Η Γεν. Γραμματέας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ                         ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΑΝΙΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.