Αγώνας δρόμου στη Σιάτιστα στη μνήμη του Κωστή Πολύζου – Προσπάθεια από κατοίκους για να αναλάβει την Πολιτική Αγωγή γνωστός ποινικολόγος



siatistaplateia1

Από την Ελευσίνα στη Σιάτιστα μεταφέρθηκαν ο ετεροθαλής αδερφός του Κωστή Πολύζου, η γιαγιά, αλλά και ο θείος, όπου σύμφωνα με πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, επέστρεψαν για μόνιμη εγκατάσταση.

Τον δικό τους αγώνα, όμως, κάνουν οι Σιατιστινοί, προκειμένου να διοργανώσουν έναν αγώνα δρόμου,  στη μνήμη του Κωστή Πολύζου, “το δικό τους παιδί”, που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

Έπειτα από συνομιλία που είχαμε με τον Θοδωρή Πεσνικά από το Ράδιο Σιάτιστα, μας είπε, ότι προσπαθούν να προλάβουν, έτσι ώστε ο αγώνας δρόμου να πραγματοποιηθεί στις 18 Φεβρουαρίου, που είναι και η ημερομηνία της εξαφάνισης και δολοφονίας του.

Σύσσωμοι όμως οι Σιατιστινοί μέσα από την εκπομπή του Θοδωρή Πεσνικά, οι ακροατές αλλά και όλοι μαζί,βρίσκονται υπό σκέψη να ορίσουν Πολιτική Αγωγή από την πλευρά του Κωστή Πολύζου και μάλιστα απ’ ότι μας είπε ο κ. Πεσνικάς, θα επιδιώξουν να έχουν τον γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια.

“Μακάρι, να το καταφέρουμε, η σκέψη μας είναι να ορίσουμε τον κ. Κούγια άλλα αυτό είναι ακόμα υπό σκέψη. Μακάρι να το θελήσει και ο κ. Κούγιας.”, δήλωσε ο κ. Πεσνικάς στο KOZANILIFE.GR.

Ο φίλος του Κωστή Πολύζου, ο Σπύρος Καλαμπούκας, μας είπε:  “Δεν έχω να πω τίποτα, ότι είχα να το πω, το είπα, εμείς με τον Κωστή τα είπαμε στον ύπνο μου… που ήρθε και μ’ ευχαρίστησε“.

Τέλος, να αναφέρουμε πως την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου μεταφέρθηκε ο πατριός του Κωστή Πολύζου στις φυλακές των Γρεβενών και τη Δευτέρα θα μεταφερθεί η μητέρα, του Κωστή Πολύζου στις φυλακές Κορυδαλλού.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

2 σχόλια στο άρθρο “Αγώνας δρόμου στη Σιάτιστα στη μνήμη του Κωστή Πολύζου – Προσπάθεια από κατοίκους για να αναλάβει την Πολιτική Αγωγή γνωστός ποινικολόγος

  1. Ειδοποίηση: Θέλουν να αναλάβει ο Κούγιας την πολιτική αγωγή στη δολοφονία του Κωστή Πολύζου - Αγώνας δρόμου στη μνήμη του αδικοχαμένου νέου - Serfare.com

  2. Ειδοποίηση: Η Μητέρα και ο πατριός του Κωστή Πολύζου κατηγορούνται για την δολοφονία του - giparakis.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.