Ανακοινώσεις του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κοζάνης

erithros_stauros

Το Περιφερειακό Τμήμα ΕΕΣ Κοζάνης προσκαλεί τα μέλη και τους εθελοντές στην Κοπή της Βασιλόπιτας, που θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο «Αλιάκμων» την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 11:00π.μ.


Ευχαριστήριο

Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κοζάνης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους προσέφεραν τρόφιμα, τα οποία ήδη έχουν διανεμηθεί σε οικογένειες στην ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης. Η πράξη τους αυτή, που διαπνέεται από αισθήματα αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας είναι άξια θαυμασμού και επαίνου, καθώς στις δύσκολες στιγμές που περνάει η πατρίδα μας πολλοί συνάνθρωποί μας στερούνται ακόμα και των βασικών αγαθών.

Επίσης ιδιαιτέρως ευχαριστούμε:

Τους ιδιοκτήτες των Super Markets: «Βερόπουλος», «Μαρινόπουλος», «Άριστα-Γαλαξίας», «Μαρινόπουλος Express», «Lidl», «Γρηγοριάδης», «Contra Market» και «Βασιλόπουλος» για την ευγενή καλοσύνη τους να επιτρέψουν στις Εθελόντριες Αδελφές μας να συλλέξουν τρόφιμα στις εισόδους των καταστημάτων τους για τις γιορτές των Χριστουγέννων.
Το κρεοπωλείο «Χατζηζήση Ρούσσα & Σία» και τον κ.Σακαλή Χάρη για την προσφορά τους καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.
Τον κ.Αθανασιάδη Δημήτριο για τη δωρεάν διάθεση προϊόντων του καταστήματός του.
Την επιχείρηση Α/φων Λιμνίδη για τη δωρεάν διάθεση προϊόντων του καταστήματός τους.
Τους υπαλλήλους της Δ.Ο.Υ. Κοζάνης για την προσφορά μεγάλης ποσότητας Ελαιολάδου.
Τους ανώνυμους συμπολίτες μας για την προσφορά συνολικού ποσού 1.600€ για την αγορά τροφίμων.

Το Δ.Σ.Π.Τ.Ε.Ε.Σ. Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.