«Πιπερόμελο» Ναουμίδης: Μέσα στα 10 καλύτερα προϊόντα της Ελλάδας, από το Αθηνόραμα!



piperomelo34564362

  • Μέσα στα 10 καλύτερα προϊόντα της Ελλάδας το “Πιπερόμελο” Ναουμίδη, από το Chrismtas Food Festival!
  • Οι αυθεντικές πιπεριές Φλωρίνης, ένα εξαγώγιµο delicatessen προϊόν
  • Η οικογένεια Ναουμίδη άνοιξε το δρόµο για να χαρακτηριστεί προϊόν Ονοµασίας Προέλευσης

Το Christmas Food Festival, πραγματοποιήθηκε στις 4/12-6/12, από το Αθηνόραμα στο Helexpo Palace στο Μαρούσι. Σκοπός του Christmas Food Festival, είναι να γνωρίσει, να δοκιμάσει, να συγκρίνει και να αγοράσει ο κόσμος, εκλεκτά delicatessen προϊόντα.

Πρόκειται για ένα Χριστουγεννιάτικο φεστιβάλ, όπου λαμβάνουν μέρος γύρω στους 140 επιλεγμένος παραγωγούς από όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό (εισαγωγείς). Είναι μια μοναδική πρόσκληση αλλά και πρόκληση για τους χιλιάδες φίλους των ποιοτικών γεύσεων που το επισκέπτονται.

Από εκεί φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα επιλεγμένα παραδοσιακά προϊόντα Ναουμίδης, από τον  Άγιο Παντελεήμονα Φλώρινας, όπου έκλεψαν τις εντυπώσεις με τις παραδοσιακές γεύσεις, με κύρια πρώτη ύλη την Πιπεριά Φλωρίνης.

piperomelo1111111

Μεταξύ 15.000 επισκεπτών, πραγματοποιήθηκε η “γευστική δοκιμή” οι οποίοι έδωσαν στα προϊόντα Ναουμίδης, την τιμητική διάκριση να βρεθούν μέσα στην δεκάδα των καλύτερων προϊόντων της Ελλάδας, με το “Πιπερόμελο” να κερδίζει τον ουρανίσκο των επισκεπτών!

Κλικ εδώ για λεπτομέρειες του διαγωνισμού

Ο κ. Πέτρος Ναουμίδης δήλωσε στο KOZANILIFE.GR: “Ευχαριστούμε όλο αυτό τον κόσμο, που τίμησε με την επιλογή του τα προϊόντα Ναουμίδης. Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, για να φέρνουμε στο τραπέζι σας, τα πιο αγνά και παραδοσιακά προϊόντα από τη γη μας.Ευχαριστούμε επίσης και το ΑΘηνόραμα, για τη δυνατότητα”.

Άγιος Παντελεήμονας, Φλώρινα ΤΗΛ. 2386061438 / 6947020454
www.piperiesflorinis.gr

Όλα τα προϊόντα Ναουμίδης μπορείτε να τα βρείτε στο νέο Εστιατόριο «Ναουμίδης Φυσικά Παραδοσιακά» στο κέντρο της Κοζάνης.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.