Τελεσίγραφο της ΔΕΗ στο Δήμο Σερβίων – Βελβεντού για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές

dei_logo1

Στην προ ημερήσιας διάταξης ενημέρωση, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων-Βελβεντού την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Δημήτρης Κουκάλης, αναφέρθηκε σε επιστολή που είχε διαβιβαστεί από τη ΔΕΗ από 20/1 με αντικείμενο τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δήμου, και η οποία έχει ως εξής:

«Σας γνωρίζουμε ότι οι ληξιπρόθεσμες οφειλές από την κατανάλωση του ηλεκτρικού ρεύματος στις παροχές που ηλεκτροδοτούνται στις εγκαταστάσεις του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού το μήνα Δεκέμβριο του 2015, ανέρχεται στο ποσό του 1.244.523,99 €.

Κατόπιν των ανωτέρω σας καλούμε όπως μέχρι 31/1/2016 να εξοφλήσετε το χρέος σας ή να προβείτε σε διακανονισμό της οφειλής σας, με την προϋπόθεση ότι θα εξοφλείτε εγκαίρως τους τρέχοντες λογαριασμούς από την κατανάλωση του ηλεκτρικού ρεύματος.

Σε περίπτωση που ως την ως άνω προθεσμία δεν έχετε ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις σας έναντι της ΔΕΗ, είμαστε υποχρεωμένοι να προβούμε στην απενεργοποίηση των παροχών που ηλεκτροδοτούνται στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού, σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα διακοπών και τα οριζόμενα από τη νομοθεσία».

Κατά τη συζήτηση του θέματος αναφέρθηκε ότι με τον συμψηφισμό (;) που γίνεται στο τέλος του έτους, το πραγματικό οφειλόμενο ποσό είναι αρκετά μικρότερο, πάντα όμως δυσβάστακτο για τα σημερινά οικονομικά του Δήμου.

Γ.Μ./mikrovalto.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.