Έντυπο «Ταυτότητα» της Κοζανίτικης Αποκριάς 2016 από τον ΟΑΠΝ Δήμου Κοζάνης



dimos_kozanis_politistikaO Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης προβαίνει στην έκδοση ενός εντύπου Ταυτότητας της Κοζανίτικης Αποκριάς 2016 με στόχο την ανάδειξη αυτού του μεγάλου πολιτιστικού γεγονότος και την προβολή του πυρήνα του εθίμου μαζί με όλες τις παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις που το πλαισιώνουν μέσα στο 12ήμερο.

Το έντυπο θα προβάλλει τα  έντονα πολιτισμικά στοιχεία της  Αποκριάς του σήμερα (Φανούς, παρέλαση, τοπικό ιδίωμα ) μαζί με σημαντικά ιστορικά στοιχεία του παρελθόντος (μάσκα,  κουδούνια και άλλα) και θα τα φέρει με σύγχρονο εικαστικό τρόπο ως σήματα αναγνωρισιμότητας μιας Αποκριάς που μας έρχεται από μακριά και θέλει και οφείλει να πάει μπροστά.

Παράλληλα, αναγνωρίζοντας ότι τα πολιτισμικά στοιχεία της Αποκριάς κινούνται στο ευρύτερο τοπικό πλαίσιο το έντυπο Ταυτότητας θ’ αναδεικνύει τα σημαντικότερα  μνημεία του Δήμου Κοζάνης και των όμορων περιοχών με στόχο την τουριστική  προβολή της ευρύτερης περιοχής.

Το έντυπο Ταυτότητας δημιουργείται από το Τμήμα Γραφικών Τεχνών του Εικαστικού Εργαστηρίου και θα παραχθεί σε μέγεθος Α5 με αριθμό σελίδων που κυμαίνεται μεταξύ των 90 και 120 σελίδων.

Το έντυπο διαθέτει ειδικές διαφημιστικές θέσεις διαρθρωμένες ως εξής: στις πρώτες 12 σελίδες, στις 12 τελευταίες και έχουν ορισθεί περί τις 24 εσωτερικές σελίδες. Όλες οι καταχωρήσεις μπορεί να είναι ολοσέλιδες ή ημισέλιδες και θα κυκλοφορήσει σε 20.000 αντίτυπα.

Στο έντυπο έχουν θέση όλοι οι επιχειρηματίες του Δήμου Κοζάνης και ευρύτερα από τον χώρο εστίασης και διασκέδασης καθώς και οι παραγωγοί  τοπικών προϊόντων με ετικέτα  ποιότητας ή ΠΟΠ.

Οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες που επιθυμούν να προβούν σε καταχωρήσεις στο έντυπο και να πληροφορηθούν σχετικά με τις διαθέσιμες θέσεις, τις τιμές και την διαδικασία καταχώρησης μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο στο γραφείο Τύπου του ΟΑΠΝ κ. Γιάννη Κουμπούρα στο τηλέφωνο: 24610 29843, 24610 23356, 2461 21285  τις εργάσιμες ημέρες και ώρες  8πμ. -15.30 μ.μ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.