Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας συμμετέχει στην 1η Πανελλήνια Συνάντηση Συνόλων και Ορχηστρών Κιθάρας



yuuygflgffgulΤο Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας, ανταποκρινόμενο στην τιμητική πρόσκληση του Υπευθύνου του Κιθαριστικού Συνόλου Ροδοτοπίων Ιωαννίνων και διοργανωτή της συνάντησης κ. Γιώργου Νάκη, συμμετέχει στην 1η Πανελλήνια Συνάντηση Συνόλων και Ορχηστρών Κιθάρας που θα διεξαχθεί στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών στις 23 Ιανουαρίου και ώρα 18.30 με το κιθαριστικό σύνολο “GuitÃriston”, το οποίο αποτελείται από 20 κιθαρίστες όλων των τάξεων και εργάζεται υπό την καθοδήγηση του κ. Ιωάννη Ζορπίδη.

Στα πλαίσια της πολυδιάστατης εκπαίδευσης με στόχο την ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας των μαθητών, αντιστεκόμενο σθεναρά στην πολύπλευρη κρίση της εποχής μας, κατά την οποία αξίες και θεσμοί ταλανίζονται και καταλύονται, το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας, σχολείο ανοικτό στην κοινωνία, συνεχίζει τις συνεργασίες του με καταξιωμένους πολιτιστικούς και εκπαιδευτικούς φορείς και παράλληλα λέει ναι στο ξεκίνημα κάθε νέας πρωτοβουλίας, η οποία προάγει τον πολιτισμό και συγκεκριμένα την μουσική.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.