Εντοπίστηκε νεκρός 60χρονος βοσκός που αγνοούνταν από το Κτένι Κοζάνης



astinomia_faros_mono

Νεκρός βρέθηκε ένας 60χρονος βοσκός από το Κτένι Κοζάνης, η τύχη του οποίου αγνοούνταν από χθες το βράδυ. Πριν από λίγο εντοπίστηκε η σορός του δίπλα από μία δεξαμενή, πολύ κοντά στο χωριό του. Επί τόπου βρίσκεται η Αστυνομία η οποία ερευνά την υπόθεση. Για την ανεύρεσή του συμμετείχαν επίσης η πυροσβεστική, κάτοικοι του χωριού και εθελοντικές ομάδες.

Ο βοσκός σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Κοζάνης έβοσκε όπως κάθε μέρα τα αιγοπρόβατα του περιμετρικά της Τ. Κ Κτενίου που βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Βούρινος και σε απόσταση μόλις 500 μέτρων από το χωριό, δεν εμφανίστηκε όμως το βράδυ στη στάνη και έκτοτε τον αναζητά ο αδερφός του ο οποίος χθες ερεύνησε μόνος του την περιοχή κάτω από εξαιρετικά αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Οι έρευνες απέβησαν όμως άκαρπες και έτσι ο αδερφός του απευθύνθηκε σήμερα το πρωί στην αστυνομία όπου και δήλωσε την εξαφάνιση του.

ΕΡΤ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.