Σφοδρή χιονόπτωση στην Κοζάνη! Μέσα σε 2 ώρες άσπρισαν τα πάντα! Δείτε το βίντεο του KOZANILIFE.GR



ucytcycilyciyiufcu

Σφοδρή χιονόπτωση με ισχυρούς ανέμους σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Κοζάνη. Η συνεχής βροχόπτωση που επικρατούσε από το πρωί του Σαββάτου, λίγο μετά τις 22:00 μετατράπηκε σε έντονη χιονόπτωση, της οποίας η ένταση μειώθηκε σημαντικά στη 01:00 περίπου τα ξημερώματα.

Το διάστημα αυτό ήταν αρκετό στο να το στρώσει σε όλη την πόλη, ακόμα και στους κεντρικότερους δρόμους. Μικροπροβλήματα σημειώθηκαν εντός Κοζάνης, κυρίως από οδηγούς που δεν διέθεταν αλυσίδες ή χειμερινά λάστιχα, οι οποίοι και ακινητοποιήθηκαν προσωρινά σε διάφορα σημεία.

Να σημειώσουμε πως δεν είδαμε κάποιο εκχιονιστικό όχημα ή αλατιέρα εντός της πόλης, από Περιφέρεια και Δήμο, παρά το γεγονός πως η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, με σχετικό δελτίο τύπου, ενημέρωσε για την επικείμενη κακοκαιρία.

Από την ΕΜΥ δεν προβλέπονται άλλα τέτοια φαινόμενα, παρά μόνο κάθετη πτώση της θερμοκρασίας καθ’όλη τη διάρκεια των επόμενων ημερών.

Δείτε το βίντεο του KOZANILIFE.GR από τη χιονόπτωση σε κεντρικά σημεία της πόλης (ώρα 23:45 του Σαββάτου):

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

4 σχόλια στο άρθρο “Σφοδρή χιονόπτωση στην Κοζάνη! Μέσα σε 2 ώρες άσπρισαν τα πάντα! Δείτε το βίντεο του KOZANILIFE.GR

  1. Ειδοποίηση: Κακοκαιρία, χιονόπτωση και σε ισχύ το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ – Φροντιστήριο Πρίσμα

  2. Ειδοποίηση: σκαθάρι » Σφοδρή χιονόπτωση στην Κοζάνη! Μέσα σε 2 ώρες άσπρισαν τα πάντα! Δείτε το βίντεο του KOZANILIFE.GR

  3. Ειδοποίηση: Καιρός: Χιόνια σε πολλές περιοχές της χώρας! Συνεχίζεται η κακοκαιρία, σε ισχύ το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ! - giapraki.com

  4. Ειδοποίηση: Καιρός: Χιόνια σε πολλές περιοχές της χώρας! Συνεχίζεται η κακοκαιρία, σε ισχύ το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ! | Goal στο 93'

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.