Η Κοζάνη υποψήφια για το World League του βόλεϊ και τα προκριματικά Ευρωπαϊκού!



dtjgydtyjtjtd

Στην Κοζάνη βρέθηκε αντιπροσωπεία της ΕΟΠΕ. Το κλειστό γυμναστήριο της πόλης έχει θέσει υποψηφιότητα τόσο για το 1ο τουρνουά του World League 2016, όσο και για το 1ο τουρνουά του προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2017.

Στην πόλη της Κοζάνης βρέθηκε αντιπροσωπεία της ΕΟΠΕ αποτελούμενη από τον Γενικό Γραμματέα, Παναγιώτη Σιδέρη, τον Διευθυντή της Ομοσπονδίας, Περικλή Μπακοδήμο και τον προπονητή της Εθνικής Ανδρών, Σωτήρη Δρίκο.

Οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας συνοδευόμενοι από το μέλος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων, Τάσο Πέτκο, συναντήθηκαν με τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, Παναγιώτη Πλακεντά, καθώς και με το Δήμαρχο Κοζάνης, Λευτέρη Ιωαννίδη, ενώ επισκέφθηκαν και το κλειστό γυμναστήριο της πόλης που έχει θέσει υποψηφιότητα για να φιλοξενήσει τόσο το 1ο τουρνουά του World League 2016, όσο και το 1ο τουρνουά του προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2017.

Η τελική απόφαση για τους τόπους διεξαγωγής των συγκεκριμένων διοργανώσεων θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες από την Ε.Ο.ΠΕ.

Από το sport24.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.