Στον ανακριτή για απολογία οδηγήθηκε ο συζυγοκτόνος-ένοχος σε πρώτο βαθμό του Βελβεντού – Δείτε το ρεπορτάζ του KOZANILIFE.GR



dikastiria_kozanis

Στον Ανακριτή Κοζάνης οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου 16 Ιανουαρίου ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας της 37χρονης Ανθής Λινάρδου στο Βελβεντό, ο οποίος την Πέμπτη είχε ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί.

Η πλευρά του κατηγορούμενου ισχυρίστηκε πως το έγκλημα τελέστηκε εν βρασμώ ψυχής. Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης του κατηγορούμενου, ο ίδιος έχει μετανιώσει για την αποτρόπαια πράξη του και ανησυχεί για τα τρία παιδιά του.

Η δικηγόρος της οικογένειας της Ανθής Λινάρδου ισχυρίζεται ότι είναι ένα έγκλημα εκ προμελέτης, μιας και υπάρχουν γεγονότα που συνηγορούν σε αυτό. «Ο δράστης μπορεί να λέει ότι θέλει για να υπερασπιστεί τον εαυτό του», δήλωσε η δικηγόρος κ. Π. Σαββίδου.

Στον 40χρονο άνδρα έχουν απαγγελθεί οι κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση, περιύβριση μνήμης νεκρού και παράνομη οπλοκατοχή. Ο ίδιος θα οδηγηθεί πιθανότατα στις φυλακές του Κορυδαλλού μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, ενώ την επιμέλεια των 3 παιδιών του ζευγαριού έχει η μητέρα του θύματος, έπειτα από χορήγηση προσωρινής διαταγής, εώς και τις 10 Φεβρουαρίου, όπου θα εκδικαστεί η αίτηση αναστολής.

Τέλος, να αναφέρουμε πως η κηδεία της άτυχης Ανθής, θα τελεστεί το μεσημέρι της Δευτέρας 18 Ιανουαρίου στο νεκροταφείο του Σχιστού.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.