Εξιχνιάστηκε η κλοπή που έγινε πριν μια εβδομάδα στο σπίτι στην Αγία Παρασκευή Κοζάνης με απειλή μαχαιριού και λεία 4.800! Δείτε αναλυτικά



astinomia_kozanis_megaro

– Εξιχνιάστηκε η κλοπή που έγινε πριν μια εβδομάδα στο σπίτι στην Αγία Παρασκευή Κοζάνης με απειλή μαχαιριού και λεία 4.800!
– Ο ένας από τους 2 δράστες της ληστείας συνελήφθη

Συγκεκριμένα, το πρωί της 7ης Ιανουαρίου, δυο άντρες, ελληνικής πιθανότατα καταγωγής, χτύπησαν το κουδούνι και ανέφεραν στην ιδοκτήτρια πως είναι εργαζόμενοι στη ΔΕΥΑΚ. Όταν εκείνη τους άνοιξε, τότε έβγαλαν μαχαίρι και απείλησαν την ίδια και τα δυο ανήλικα παιδιά της, ζητώντας να τους δώσει όσα χρήματα είχε μέσα στο σπίτι της. Έντρομη η ιδιοκτήτρια αναγκάστηκε να τους δώσει το ποσό των 4.800 ευρώ, όπως ανέφερε η ίδια στην αστυνομία, με τους δυο δράστες να φεύγουν τρέχοντας από το σπίτι της. Η ληστεία σημειώθηκε επί της οδού Τ. Λιγνάδη.

Χθες Τετάρτη 13 Ιανουαρίου, άντρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης, συνέλαβαν έναν άντρα στην Κοζάνη για μια απόφαση δικαστηρίου και σε επίδειξη φωτογραφιών, (όταν η Αστυνομία έδειξε στο θύμα τον ύποπτο), η κυρία που είχε πέσει θύμα, τον αναγνώρισε!

Αναζητείται ο δεύτερος δράστης.

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.