Ανατριχιαστικά στοιχεία έρχονται στο φως για το έγκλημα της Κοζάνης! Δείτε αναλυτικά – Βίντεο



shrtsytrjhjtystys

– Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν τον σύζυγο να έχει ομολογήσει ότι στραγγάλισε και έθαψε την γυναίκα του στο χωράφι
– Όργωσε το χωράφι για να εξαφανίσει τα ίχνη αλλά… αυτό τον πρόδωσε!
– Η φίλη του θύματος λέει ότι η 37χρονη ήθελε να επιστρέψει στον Πειραιά αλλά δε μπορούσε γιατί δεν είχε δουλειά
– Ο σύζυγος φέρεται να είπε στην ομολογία του ότι σκότωσε την 37χρονη γιατί τον απατούσε

Ο σύζυγος σχεδίαζε το έγκλημα πολύ πριν σκοτώσει τη γυναίκα του; Αυτό είναι τώρα το ερώτημα που προκύπτει, μετά τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη της φρίκης! Το μεσημέρι βρέθηκε το πτώμα της γυναίκας θαμμένο στο χωράφι του συζύγου της, ο οποίος συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Ο ίδιος φέρεται να έχει ομολογήσει σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ότι στραγγάλισε τη γυναίκα του γιατί εκείνη ήθελε να φύγει από κοντά του και υποψιαζόταν ότι είχε σχέση με άλλον άνδρα.

Όμως, ένα νέο στοιχείο που έρχεται στο φως, αποκαλύπτει ότι ο σύζυγος “προετοίμαζε” το έδαφος, μέρες πριν… Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου LiveNews, πριν λίγες ημέρες, ο σύζυγος της 37χρονης, είχε καλέσει στο χωράφι του έναν χειριστή μπουλντόζας γιατί ήθελε να βγάζει από βάθος περίπου ενάμιση μέτρου έναν ογκόλιθο. Δικαιολογήθηκε στον χειριστή, λέγοντάς του ότι υπήρχε ο κίνδυνος να του σπάσει τη φρέζα του όταν θα πήγαινε να οργώσει λόγω του ογκόλιθου αυτού και για το λόγο αυτό ήθελε να σκάψει για να τον βγάλει. Κάπως έτσι, ο σύζυγος, είχε… έτοιμο έναν λάκκο!

Το Σάββατο το βράδυ, φέρεται να στραγγάλισε το θύμα του και το ίδιο βράδυ να το έθαψε στον συγκεκριμένο λάκκο! Σύμφωνα με πληροφορίες του LiveNews, αφού ξεκίνησαν οι έρευνες για την 37χρονη, τη Δευτέρα ο φερόμενος ως δράστης ξαναπήγε στο χωράφι και το όργωσε, ενδεχομένως για να εξαφανίσει τα ίχνη της φρίκης. Το χωράφι του όμως, δεν χρειαζόταν όργωμα γιατί αυτό είχε γίνει μόλις τρεις μήνες πριν, γεγονός που κίνησε υποψίες στους αστυνομικούς.

Από το newsit.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.