Ενημερωτική εκδήλωση στην Κοζάνη με θέμα: «Σακχαρώδης Διαβήτης στην τρίτη ηλικία. Πρόληψη και Αντιμετώπιση»



1dghjghjΗ Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας του Δ. Κοζάνης συνδιοργανώνει με το Σύλλογο Κοινωνικών Λειτουργών Δυτ. Μακεδονίας, ενημερωτική εκδήλωση, με θέμα: « Σακχαρώδης Διαβήτης στην τρίτη ηλικία. Πρόληψη και Αντιμετώπιση», την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016, 11:00 π.μ στην αίθουσα «ΚΟΒΕΝΤΑΡΕΙΟ».

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται στα πλαίσια του προγράμματος του Υπουργείου Υγείας «Οργάνωση και Ανάπτυξη Εθνικού Πιλοτικού Προγράμματος Προαγωγής της Υγείας των Ηλικιωμένων Ατόμων – Ηπιόνη». Πριν την έναρξη αλλά και στο τέλος της εκδήλωσης θα πραγματοποιούνται δωρεάν μετρήσεις σακχάρου για τους συμπολίτες μας.

Στόχος μας είναι η προάσπιση και προαγωγή της υγείας των ηλικιωμένων ατόμων, η ευαισθητοποίηση των πολιτών και η ενημέρωση της κοινής γνώμης, η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των ηλικιωμένων ατόμων και των οικογενειών τους για θέματα υγείας που σχετίζονται με τον σακχαρώδη διαβήτη και η επιμόρφωση των επαγγελματιών υγείας και στελεχών υπηρεσιών και φορέων σε θέματα φροντίδας και εξυπηρέτησης των ηλικιωμένων συμπολιτών μας, ώστε να επιτευχθεί η έγκαιρη ανίχνευση και διάγνωση περιστατικών, η διαμόρφωση υγειών στάσεων, συνηθειών και συμπεριφορών καθώς και η ενίσχυση του ρόλου της διαχείρισης των χρονίων παθήσεων και της αυτοφροντίδας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.