Χωρίς προβλήματα ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία της Ν.Δ. στην Κοζάνη – Δείτε το ρεπορτάζ του KOZANILIFE.GR



nea_dimokratia_logoΟμαλά ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, για την ανάδειξη του Προέδρου, στην οποία αναμετρούνται ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το KOZANILIFE.GR, επικοινώνησε με την Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κοζάνης, την κ. Ευλαμπία Πρώιου, η οποία μας δήλωσε τα εξής:

“Έχουμε επισκεφτεί από το πρωί αρκετά εκλογικά τμήματα και όλα δείχνουν να κυλούν ομαλά, χωρίς προβλήματα. Απ’ότι φαίνεται από τη ροή του κόσμου, δεν θα υπάρχουν απώλειες, όπως όλα δείχνουν και με σύμμαχο τον καιρό. Σήμερα είναι μία γιορτή για τη ΝΔ, όποιος και να εκλεγεί, πρέπει να συστρατευθούμε. Η Ν.Δ, έχει αποδείξει ότι είναι σταθερή δύναμη για τη χώρα, καλούμε τον κόσμο να πάει να ψηφίσει για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της ΝΔ. Η Ν.Δ. θα βγει κερδισμένη από αυτή την εκλογική διαδικασία.”

Τα εκλογικά τμήματα της Π.Ε Κοζάνης, είναι 16 στο σύνολό τους και είναι ακριβώς τα ίδια με εκείνα του α’ γύρου, ενώ στην Κοζάνη τα εκλογικά τμήματα είναι στο Κοβεντάρειο και στην αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου στη Νομαρχία, ενώ στη Πτολεμαΐδα, στο Εργατικό κέντρο διεξάγεται η ψηφοφορία.

Στην προηγούμενη εκλογική διαδικασία της 20ης Δεκεμβρίου συμμετείχαν 5.310 πολίτες του Νομού Κοζάνης, ενώ δεν θα ισχύει το αντίτιμο των 3 ευρώ για τη συμμετοχή των ψηφοφόρων για δεύτερη φορά, η συμμετοχή θα γίνεται μόνο με την επίδειξη της Αστυνομικής ταυτότητας.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.