Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Εορδαίας στην αυλή του 1ου Δημοτικού



dstyujityuit

Με τη συμμετοχή του Ωδείου «ΕΜΜΕΛΕΙΑ» της Πτολεμαΐδας , του  Πολιτιστικού  Συλλόγου Ηπειρωτών και πλήθους πολιτών, ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016   οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Εορδαίας , που πραγματοποιήθηκαν  στην αυλή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας .

Ήταν ένα εγχείρημα που πέτυχε , καθώς η   «ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ» βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος χιλιάδων πολιτών μικρών και μεγάλων, που την επισκέπτονταν  σε όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων.

Η επιλογή του συγκεκριμένου χώρου ήταν μία πρωτοβουλία του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη με στόχο να αποτελέσει θεσμό  , καθώς ο προαύλιος χώρος του Σχολείου , το οποίο  βρίσκεται στην καρδιά της Πόλης , ενδείκνυται για τη φιλοξενία εκδηλώσεων που  δημιουργούν   εορταστικό  κλίμα εναρμονισμένο με το πνεύμα των Αγίων Ημερών  και φέρνουν πιο κοντά τους πολίτες.

Ο Δήμαρχος Εορδαίας  ευχαρίστησε όσους συνέβαλλαν στην όλη διοργάνωση και υλοποίηση του εορταστικού προγράμματος και συγκεκριμένα: Τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής για τη  σημαντική και ανιδιοτελή τους προσφορά,  τους Πολιτιστικούς Συλλόγους και όλους τους άλλους φορείς της Πόλης  που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις, τις Αντιδημαρχίες και  τις υπηρεσίες   του Δήμου  και  τους εργαζόμενους  που κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διαμόρφωση και τη λειτουργικότητα  του χώρου  , τους Επιχειρηματίες που έδωσαν τον δικό τους εορταστικό τόνο  με τα ελκυστικά περίπτερά τους , αλλά και  όλους  όσους εργάστηκαν εθελοντικά , ενώ ο κ. Ζαμανίδης ευχαρίστησε  ιδιαίτερα  τον κόσμο της Εορδαίας , που αγκάλιασε και στήριξε με την καθημερινή  του παρουσία   τις  προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Δήμου.

Να σημειωθεί ότι εκτός  από τον εντυπωσιακό διάκοσμο του κτιρίου του  Σχολείου , στον προαύλιο  χώρο κυριαρχούσαν το σπιτάκι του Αι Βασίλη , το Ζαχαρόσπιτο, το έλκηθρο του Αι Βασίλη, τα στολισμένα  σταντ των καταστημάτων και των Συλλόγων  ,ενώ τα μικρά παιδιά είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν , να  ζωγραφίσουν, να κάνουν face painting  και να απολαύσουν τα διάφορα  παιχνίδια    του Λούνα Πάρκ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.