Το πρώτο τρομακτικό δωμάτιο στο In and Out in 60′ στην Κοζάνη!



251908_900

«Είστε μία ομάδα που ερευνά παραφυσικά φαινόμενα. Η έρευνα σας σας έφερε στο ξενοδοχείο Roosevelt, το ξενοδοχείο των διασήμων στα Όσκαρ. Παγιδευμένοι στο στοιχειωμένο bungalow του Roosevelt Hotel, πρέπει να ανακαλύψετε γιατί είναι στοιχειωμένο και να καταφέρετε να ηρεμήσετε τα πνεύματα σε 1 ώρα.»

Έτσι περιγράφεται το νέο δωμάτιο με τίτλο «Supernatural» του Escape Room στην Κοζάνη «In and Out in 60 minutes«, στην σελίδα του και όπως ήταν αναμενόμενο κάναμε την κράτησή μας και το επισκεφτήκαμε.

Αφού φτάσαμε στο κτίριο, ο Δημήτρης με τον Φίλιππο μας υποδέχτηκαν και μας εξήγησαν πως είστε η ομάδα από την πασίγνωστη σειρά Supernatural.

Απαραίτητη προϋπόθεση όμως για την είσοδο σας στο δωμάτιο αυτό είναι η συγκατάθεσή σας γραπτώς ότι εισέρχεστε με δική σας ευθύνη. Και μόνο αυτό το γεγονός το κάνει ξεχωριστα… τρομακτικό. Μπαίνοντας στη ρεσεψιόν του Ξενοδοχείου Roosevelt σας υποδέχεται ο αρμόδιος, προτρέποντας να αφήσετε τις αποσκευές σας στο κατάλληλο σημείο και να βγείτε μια βόλτα στον κήπο του δωματίου 217 του ξενοδοχείου. Εκεί έρχεται το πρώτο σοκ, καθώς ο κήπος….. κρύβει πολλά μυστικά.

Δεν θα σας αποκαλύψουμε το δωμάτιο, όμως να θυμάστε πως δεν είστε τόσο μόνοι και αρκετά συχνά θα υπάρχουν παρεμβολές από την «άλλη» πλευρά για να σας αποσπάσουν την προσοχή.

Αντέχετε;

Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες:
Διεύθυνση: Πλατεία Ελευθερίας 2, στον 3ο όροφο
Τηλέφωνο : 2461506070
Ωράριο λειτουργίας: 16:00-22:00 καθημερινά
& 15:30-23:00 Σ/Κ

www.inandoutin60min.gr

Καραδημούλας Σάκης για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.